SOL*

Sommar sommar sommar!!!!
Sol, värme, klarblå himmel, skönt, grönt, underbart!!!!

Har varit ute i Örsnäs en sväng idag. Det är så vackert där ute nu! Blir som en helt ny människa där ute. Varvar ner, alla bekymmer försvinner, en stund iaf, och jag börjar andas normalt.. Jag blir tom lite slö.. Stackars Hanna fick springa efter mitt barn idag, jag bara satt där på en stol och njöt..

Igår var vi Vallentuna. Elle tog studenten. Det var roligt, trevligt och GOTT!!!! Kul att träffa Lundgren/Rehn-släktet. Dom kommer ju snart ner också så då hoppas jag vi kan ses en hel del...

Tänkte ha en myshelg hemma hos mamma o pappa, Henka o Hanna..Men inte. Dom flyr fältet hela högen och kommer hem på söndag!! Ja men då får Simon och jag ha det mysigt hemma då.. Ja då funkar inte tv:n!!!! Den behövs ju bara på kvällen iofs men ändå!! Suck!

Jag hittade min drömbil när vi var i Stockholm. En rosa audi cab!!!!!!! Bild kommer senare! Alltså det stog EMMA skrivet på den!! En sån SKA jag ha... Sen när jag har vunnit mina 88 miljoner!!

Imorrn blir det lite jobb se nkanske jag åker en sväng på puben i Värna.. Får ju inget dricka men då får jag träffa lite folk iaf. Freddan ska iväg på avslutningsresa med RT.. Jag vill inget veta!!!! Blr bara förbannad, typ...

Fick min nya mobil idag.. En Sony Ericsson Aino... Jag som ALDRIG skulle ha en Ericsson.. Jaja.. Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig! Jag håller på att lär mig den.. Det är tydligen massa bra grejer på den som jag troligtvis aldrig kommer att förstå men men!!

Puss på er*
 

RSS 2.0