Monday*

Blir så irriterad över att helgerna bara flyger förbi!! Hinner ju inte med nånting!
Freddan och jag äntligen har 2 dagar tillsammans så säger det bara svish så är det månfag igen..

Fast lite hann vi ju med...

Var hos Micke och Johanna i lördagskväll och tittade på deras lilla Willheml som kom till välden för 2 veckor sen. Alltså det var det sötaste!!! En sån liten skrutt, sov hela kvällen. Blev lite kär*

Igår hackade vi snö så det stod härliga till! Vi är ju inte världsbäst på att skotta garageuppfaretn och det får man ju skylla sig själv såhär i efterhand.. Grannen kör ju som bekant allas uppfarter utom våran också så tack för den! :) Men det blir nog bra.. Nu tar sig folket in nästa helg iaf.
Sen var vi en på lunch och fika hos mamma och pappa, gott var det!!

På torsdag ska vi till banken och skriva på alla papper för nya huset!! Tjohooo och på måndag drar dom igång renoveringen.
Sen var det nåt mer på torsdag.. Hmmm... Vad var det nu igen, inget viktigt va????

JOOOOO!!!!! Mosters lilla guldklimp Abbe-Babbe-Bus fyller ju 1 år! Vår lilla bebis har blivit stor, fattar inte hur fort det går!


Nähä... Nu måste jag få på mig lite kläder för det är snart dagisdags och då är det träning för mig!!!
Men  vi hörs en anna dag! Puss*

Onsda´*

Försöker att bli duktig!!!
Var på gymmet i måndags, onsdags, ska på långpromenad med Johann okväll och så ska jag till gymmet ytterligare en gång den här veckan. Måste starta "hårt".. Försöker få i mig mycket frukt, inga sötsaker och inte äta mig proppmätt utan sådär lagom.. Har gått bra dom här dagarna iaf!

Nu ligger huset ute på hemnet. Fina bilder om jag får säga det själv! Har världens separationsångest!! Jag vill bara säga att lyllos den som köper huset och får tillbringa sommaren i den här trädgården! Det är den absolut finaste trädgården som finns!!!!! Och alla frukter och bär, bara gå ut och plocka till frukosten eller pajen till fikat!

Men jag hoppas att det ska bli bra i nya huset också. Sitter och tittar på kök, vitt eller ek... Har ju vitt nu, kanske ska prova på ek den här gången. Och kakel till badrummet. Kanske ska få Freddan att gå med på rosa! Inte helrosa då utan nån rand här eller där. har en jättefin bild som jag ska visa honom. Får väl säga att rosa är en avslappnande färg när man ska skita!!!!! Otroligt skönt att vi får huset 1 ½ månad tidigare så vi har nånstans att bo under tiden dom renoverar. Hoppas att det blir bra, nya fina golv!!
Och jag längtar redan till min tripp till Ullared!!! För dit SKA jag!! :)

När ska det börja att bli ljusare egentligen? Jag har inget emot vintern så, men nu börjar jag bli trött på det!! Trött på att behöva klå på sig så in i bängen, både sig själv och Simon. Bilen som konstant är insnöad och iskall, och detta mörker!!! Sol, jag vill ha SOOOOL!!!!!!

Nähä... Dags att börja förbereda maten, ska bara ta hand om denna ständiga tvätt först!

Puss*

Sköna söndag*

Idag har varit en skön dag..
Sov länge, lite för länge iofs men jag kände mig inte helt pigg/kry..
En promenad med Freddan och Simon ändrade på det...
Sen kom Micke på besök, fick låna bilbarnstolen så deras lilla knodd har nånstans att sitta.. Hoppas bara att h*n kommer snart!!
Var och handlade, borde man alltid göra på söndagar, lugnt och skönt.. Och tomt i vissa hyllor iofs men jag är ju snart där igen så det gör inget..
En film med Tom C fick avsluta kvällen...

Jul och nyår är förbi.. Men var lugna, vips så är det december igen....
Nu ska jag gå och sova och hoppas på att värken i ryggen är borta när jag vaknar.. Vet ej vad det är men 'r livrädd för att det är njursten igen.. Det vill jag aldrig mera vara med om!!!!!! *snälla*

RSS 2.0