Bilder*


Har ju inte visat några bilder från när jag och Freddan var och glassade lite i Thorskog.. Min födelsedagspresent som var heeeeeelt underbar!!! Om nån har sett Stjärnorna på Slottet så var det där vi var! Åt och drack gott, slappade, tog en långpromenad och bara hade det helt underbart! 




Här är jag utanför vårt nya hus!!


       






Lite gott kaffe i stora muggar!


 
Världens godaste brownie!



 

Det här rummet tänkte vi ha som tv-rum!!!





Och här tänkte vi ha enklare middagar!!!


Jobbe*

Jaha.. Då var äntligen jobbhelgen över.
Trodde att Simon inte kom ihåg vad det är för dag idag men tji fick jag! Klockan 7 imorse ropade han på mig,j ag kom in och då började han sjunga "ja må du leva", sen hurrade han lite och gav mig ett paket och sa vad det var i!!! Det var ett halsband med tillhörande örhängen. Rosa såklart!! Tack mammas guldklimp*

Har börjat att drömma konstiga drömmar... Som jag inte riktigt förstår.. Och vad det är, ja det kan jag inte berätta. Men tro mig, jag är skapligt förvirrad på mornarna när jag vaknar..
Jag analyserar ju så jävla dant när jag sover.. Om allt! Jobbet, hemmet, ja ALLT!!

Fy fasen vad trött jag är.. Vill inte ens tänka på hur många timmar jag jobbat..

Gick till Freddans jobb efter jobbet och hämtade min cykel. Nu bara MÅSTE jag börja cykla och gå till jobbet mera. Det luktade så himla gott när jag cyklade hem.. Svensk sommar.. Svensk regnig sommar, men ändå..

Nähä........... Puss*


Simon*

Var inne på US igår med Simon, det var dags för MR.. (Magentrötgen)
Har aldrig var med om nå sånt här förut.. Simon var jätteduktig. Men fy fan rent ut sagt vilken obehaglig upplevelse.. Först fick han nåt lugnande som gjorde att han blev som onykter.. Han bara satt där och skrattade och var allmänt lycklig.. Salonsgberusad. Innan det lugnande ville han inte prata med nån läkare eller intressera sig för vad som skulle hända.. Det var lungt hela vägen in och han för stod att vi skulle tll doktorn mm, men så fort vi kom in så stängde han liksom till sig och ni som känner Simon vet ju att han gärna pratar.. Men jag tror att han kände av min och Fredans oro.. Och så en massa nya människor i konstiga kläder o så.. Men när det var dags att andas in narkosen var han så glad och han somnade med ett leende på läpparna. Men FY så jävla otäckt det var.. Han se honom somna och bara stå där, helt hjälplös och sen lämna honom i händerna på människor man träffat i max 5 minuter och lita fullt på dom att dom skulle ta hand om dom.. Det tror jag att dom gjorde men just där och då kändes det jättelustigt. Sen gå ut från en massa tungt låsta dörrar och sen n lååång vänta.
Vi gick därifrån med tårar i ögonen. Jag är själv livrädd för att sövas, och jag tyckte det var oerhört jobbigt att det som är en av min största skräck, det skulle jag nu utsätta mitt eget barn för..
Om jag reagerade såhär för en ofarlig röntgen, kan man ju bara undra hur jag ska reagera om det blir en eventuell operation... Usch o fy...
Vi gick till kafeterian och åt frukost.. Och när vi satt där och väntade kom jag på att min kusin borde ligga där nåmstans. Så vi gick och hälsade på honom en stund för att få tiden att gå. Han såg hoppfull ut och jag hoppas att han fick komma hem igår!!!
Efter att Simon kom upp på rummet sov han en dryg halvtimme.. Han fick en glass för att se om han fick behålla den och sen fick vi åka hem.. Så nu är det bara att vänta på svar.. Ska ringa dit idag för att boka en tid..

Idag ska han till dagis.. Vi har ju varit hemma hela veckan pga förkylning och feber, men nu så..
Ska jobba helg.. Har varit en lååång vecka redan som den är och så ska jag avsluta den med 2 långa pass. Men det brukar gå bra när man väl är där..

Puss*


Klump i magen*

Idag tror jag att jag ska ta och vinna 100 miljoner!!
Ja jag skrev 100!! Jag är ju trots allt realist!!!
Räkningarna som dimper ner i brevlådan håller på att knäcka mig totalt. Vi som "bara" skulle flytta till nytt hus!! Jag bad inte om allt jävla mögel i bottenplattan!!!! Blir tokig! När ska man få det så bra att man inte ska behöva ha en klump i magen konstant för att man ser pengarna ätas upp innan man ens har fått dom på kontot!!??!!
Som om det inte räckte så är jag hemma och vabbar idag. Och det är ju SÅÅÅÅ roligt att få 80% av lönen som från början inte är så katig..

Har precis felanmält vår kyl/frys.. Vår NYA!! Som vi haft i 2 månader!! Är ju fel på allt! Tom hunden!!! Han kostar ju fasen mer än ett blöjbarn!

Så nu har jag gnällt av mig.. Skriver visst bara här när jag vill gnälla nu för tiden.. Jag har ljusa stunder också.. Men det har varit en mörk vår.. Ni som känner, verkligen känner mig vet vad jag talar om.. Men jag hoppas att det har vänt nu.. (Förutom på räkningsfronten då)

Det är bara Simon det ska vända för med nu.. Vi ska in till US på torsdag och röntga.. Hoppas inte det är nåt allvarligt eller farligt.. Vill ju att dom ska få reda på vad det är men jag är ju såklart livrädd.. Mammas guldklimp!! Och tid till sjukgymnasten kom idag också.. Hjälp!! Hur får man en bestämd 3-åring att göra som sjukgymnasten säger?? Näe då, han är himla duktig när vi är hos diverse doktorer och tandläkare.. När vi skulle till tandläkaren gapade han ju halva dan!! För det hade vi minsann övat på. Jag var lite rädd för att det skulle bli en Lotta på Bråkmakargatan... Jag var själv så när jag var liten tror jag minsann att det har berättats för mig..

I helgen kommer Ia och mosters Abbe hem!!! Och gissa vem som jobbar!!!
Som jag förövrigt är skitnervös för. Har fått en annan arbetsuppgift på helgerna.. Ett stort ansvar och det är min första helg med det!!! Men jag har bra backup stöd!! Så det ska nog gå bra!!

Nähä... Städning av köket tror jag, innan min Emeli kommer med fellevererad post.. Min tjocka Emeli.. Nu är det intye långt kvar tills bebisen kommer! Längtar sååååå <3

Puss på er*


RSS 2.0