London*


Ja nu har jag fått på huvudet att jag vill till London.. Vet egentligen inte varför men jag tror att jag skulle gilla´t.
Man funderar mycket när man ligger i soffan en hel dag.
Och när jag packade häromdagen så hittafe jag en utriven sida från en tidning om en restaurang som jag skulle vilja besöka. Kommer inte ihåg om jag slängde lappen eller inte och om jag gjorde det så var det ju djävligt dumt. Man ska inte kasta bort drömmar....










Satt ett monster i soffan förut när jag tittade upp... *hjälp*


Jaha, får försöka med att gå och jobba imorrn då.. Får nog ta och ringa den där läkaren igen som inte vill ringa tillbaka till mig idag!!

Nu ska jag gå och söva monstret!
Puss*



Bilder*






                       

Vackra orkideér!


Packsöndag*

Ja ni... Jag packar, o packar, o packar... Men jag kommer ingenstans! Så känns det.. Behöver iofs något som skingrar mina tankar så det kanske är bra. Det har varit en jobbig vecka.. Igår var följde mamma med mig till stan medans Freddan var i huset. Jag skulle köpa kakel till köket, badrumsmöbel, sista grejerna till köket, kolla efetr en toalett och en blandare till duschen.. Men vi hann även med att fika lite, gå och kolla på en massa fina orkideér och åka och hälsa på morfar lite..' Hade visning igår också och nu vill jag ha huset sålt, det är så jobbigt att ha det hängande över en.. Vill ju kunna koncentrera mig på nya huset och allt som ska göras där! Nähä..... Har fortfarande några tomma kartonger att fylla... Bilder på finfina orkideér kommer senare!

Tillägnad Johanna*



Ja du Johanna...
Ända sen man började att få "problem" i livet så har jag ofta vänt mig till dig, små eller stora problem, spelar ingen roll. Du har alltid funnits där med råd och hjälp!
Och du har oftas haft rätt!
Nu är inte det här en livsavgörande grej (eller kanske det är det)...
Men du hade rätt om Twiligt-filmerna också.. Fast jag försökte kämpa emot in i det sista, men nu är jag nästan lika fast som du! Boken ska påbörjas så snart den nuvarande är slut!!

Puss*


Oooohh sunny daaaaayy*

Sol sooool, strålande soooollll, gläns över vida vyer!!
Jag borde bli låtskrivare alltså!

Tog med mig en sovande Simon till huset en sväng idag, så man fick komma ut lite. Köker börjar att ta form, tapeten på plats, panelen stor iallafall lutad mot väggen, målaren är färdig i vardagsrummet, vi kan inte enas om nån tapet så det får vara sålänge, svärfar var där och fixade med trappen, han har gjort nya fina eksteg, killen som fixar badrummet har börjat att kakla...
Och snön börjar att försvinna så tomten kommer fram! Jag börjar att se det framför mig!! Och jag tror det kommer att bli bra!

Idag har jag hunnit packa en hel del, och rensat lite också.. Vill packa mera, men det är ju roligt om det finns lite saker framme vid visningen, typ gardiner och lite inredningsgrejer..
Nu har ju min familj, som kör lastbilar, bestämt sig för att fly ut på havet den helgen som vi tänkt att flytta!!  Sa jag att dom har lastbilar??? Så det skulle räckt med att köra allt en enda vända!!!! ;)
Men jag har snappat upp när folk lite här och där har sagt att när det är dags, ring mig!!! Så en del av er kan snart vänta er ett samtal!!! Moahahahahahahaaa*

Blir hemma imorgon också, Simon hade fotfarande lite feber nu ikväll så imorgon hoppas vi att den ska släppa också så jag kan gå och jobba på torsdag. har nog iofs barnvakt på torsdag om det skulle vara så, så jobba det kommer jag ju göra ändå.. Man blir inte rik av att vabba...

Mamma och pappa är hemma igen, bruna sägs det!! Usch, jag tycker mer om den här extremt bleka varianten!! Den där som inte ser ut att ha sett sol på sådär 15 år!!!!!!

BYGGLOV nu!!!!!

Puss*

VAB*

Hemma med lilleman idag.. Vaknade av att han gnällde och grät inne i sin säng, men det brukar han göra så jag tror att jag somnade om igen.. Sen kom han in till oss, var ledsen och sa att han hade kräkts i sängen.. Lilla plutten.. Så upp och tvätta av honom, av med kläderna, lägga ut en handduk i vår säng för eventuellt mer kräks, riva upp alla Simons sängkläder och sätta igång tvättmaskinen. Sen sov inte jag mer den natten.. Varenda litet läte från Simon fick mig att bli stel som en pinne och var tvungen att kolla om han kräktes...

Nu ligger han i soffan och kolla på en film, jag försöker att hitta huset bland alla flyttkartonger, disk och tvätt.. Och Simons golv har helt försvunnit under högar med leksaker.. Några rum är hittade iaf, men var tvungen att ta en paus. Känne rmig inte helt ok jag heller än.. Igår trodde jag att jag skulle dö.. Hade så ont i magen.. Har lite ont idag också och orken finns inte riktigt så det blir några pauser ibland..

Om 3 timmar börjar mamma o pappa med sällskap sin resa hem till Sverige igen. Dom verkar ha haft det bra!! Vill också åka till solen och värmen.. Men först ska det flyttas!!
Får lite småpanik när jag tänker på det. Vi ska ju ha visning i helgen i igen.. Helst av alls skulle jag vilja vara av med huset så man kan sätta igång och packa ordentligt! Inte så roligt att visa upp ett hem med bara en massa kartonger överallt..

Satt och kolalde på lite kort förut och hittade dom från när Emeli, Andreas, Freddan och jag var och gjorde Gotland osäkert, det var en rolig vecka!!!!!



En lunch på Gotland




Dessa underbara människor ska snart bli föräldrar för andra gången! *längtar*

Nähä, nu har jag nog vilat tillräckligt, ta tag i städningen igen då.
PUSS*


SOL*

Är sjuk.. Vet inte vad det är. Känner mig lite febrig, ont i huvudet, jättetrött och allmänt "uschig"... Har legat mest hela dagen. Sovit från och till.

Tog Salle för en liten promenad förut, behövde lite frisk luft och alstra lite solenergi. Orkade runt kvarteret, var så lika andfådd som om jag varit på gymmet och kört stenhårt i en vecka.. Ja nu har ju kanske inte jag gjort det nån gång, men det är så jag skulle tro att jag mår då..

Men jag var faktiskt på gymmet igår, och körde stenhårt i en halvtimme, ja lite till faktiskt för det var typ inget folk där så jag vågade mig på att köra lite maskiner också, ellerr vad det nu heter...

Simon kom hem nyss, han har varit hos farfar sen igårkväll.. Men han försvann lika fort som han kom, han följde med Freddan bort till nya huset. Han är där idag och håller på att sätta upp köket!!!!

Imorrn ska jag försöka att jobba... Eller jag SKA jobba. Sen ska jag iväg på smyckesparty! Som jag själv anordnat så det är nog bästa att jag kommer! Just det, måste baka nåt..

Snartdags för Hannas och min Ullaredstripp!! Ska bli skoj! Fast innan det ska jag hinna med att klippa mig, fixa present till en av tanterna på jobbet, jobba lite, förhoppningsvis flytta och lite annat smått och gott.

Nästa vecka kommer mamma, pappa, Pia och Weine hem från Sri Lanka.. Dom verkar att ha det bra och vore jag dom skulle jag stanna kvar tills våren har kommit hit på riktigt!!!

Näe, nu måste jag nog vila lite igen.. Puss*

Klippa?*

Jag förstår inte vitsen med långhåriga killar. Jag förstår inte vitsen med tatueringar på halsen. jag förstår inte vitsen med tatueringar på händerna. Men jag är inte sämre än att jag kan göra ETT undantag, ett enda!!! Nicke Borg... Men det är nog för mannen kan sjunga och framförallt SPELA GITARR!!! Jag ska erkänna att jag har fantiserat om honom hur han skulle se ut i en kort frisyr men då skulle hela grejen med honom försvinna, han kanske inte skulle kunna spela gitarr längre och så illa vill man ju ingen.. Men resten av er långhåriga killar... Ni kan klippa er!!! Ja det var bara det jag ville säga!!! ;)

Fredag*

SOL!!!!
Fast nu verkar den vara på väg bort  bakom molnen.. Det är nog bara tillfälligt! Men jag vaknade till sol iaf!!
Ska gå och träna idag. Har inte varit på 2 veckor så nu är det dags igen. Ryggen håller på att ta död på mig!
I helgen är det väl kök som gäller.. Skruva lådor och serva med kaffe är väl det jag kan.. Fast jag ska allt prova att ge mig på det, men jag får nog mest ta hand om Simon kan jag tro..
Man kan liksom inte lämna honom ensam för mycket, han blev precis utskälld för att ha pillat sönder hela min pärlhyacint i fönstret, tack så mycket!!!!

Var i stan igår med Simon, han sköter sig ganska så bra måste jag säga. Jag menar, han är kille och vilken kille tycker om att gå i klädaffärer? Men han fick titta ut sig ett par byxor som han själv sa att han tyckte va fina, så dom köpte vi. Och kanske en tröja och en skjort/tröja till mamma.. Opps*
Lite presenter till Hilda och lite hårprodukter.....

Sen åkte jag bort till Hanna och bjöd henne på lunch.. Födelsedagsbarnet Henka fick betala sin egen lunch, HALLÅ! Jag är inte gjord av pengar!! ;)
Han ska firas på lördag, och lille Arvid också..

Hmm... Simon sitter och tjurar på sitt rum, måste nog gå och kolla så vi är kompisar igen.
Puss*

RSS 2.0