Lite sol idag*

Idag var jag och handlade.. Var och trängdes med alla pensionärer!!!
Fick även min lön idag och den skulle ju då handlas upp på mat till helgen. 1000 kr bara sådär, och nästan allt ska ätas upp i helgen, lite ångest faktiskt!! Men det ska bli skoj. Ia berättade nyss att Håkan kanske inte följer med för han är sjuk. Men jag hoppas verkligen han piggnar på sig och kan komma med!

Ikväll ska vi till stallet på after work. Några kunder till Fredrik som undrade om vi ville med. Hålla sig borta från huset så vi inte stökar ner tills imorrn och slippa laga mat, perfekt!!

Igår var vi ju på mammaträff. Lika trevligt som vanligt! 9 barn som sprang omkring och lekte, eller 8, Aron är ju lite liten än. 9 barn från åldrarna 2 månader till 4 år. Jag vill bara säga att jag har stor respekt för all dagispersonal!! I bilen hem sen så stänger man gärna av radion och bara lyssnar på tysnaden!

Nu ska jag gå och förbereda tårtan lite.. Puss*

hej hej*

I måndags var jag och tog bort mina njurstenar...
Jag hoppas att dom försvann lång bort åt helvete och aldrig mer kommer tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Just nu håller jag på och städar för fullt. Fyller ju år på lördag så det blir gäster hela helgen! Mysigt! Och så fint det blir i huset sen då, det kommer ju iofs inte märkas på måndag att jag städat som en toking men det skiter jag i... Då har jag ju nåt att göra nästa vecka!!!!

Nu ska vi iväg på mammaträff, den här veckan är det Gry och Alfreds tur.
Tjing o hej*

Här igen*

Hej!!!
Jag har inte haft internet på några dagar och man får lite abstinens!!!!!

Jag mår bra nu iallafall!! Det är uppordnat och jag vill tacka alla älskade vänner som lyssnat på mig och hjälpt mig!!!!

Idag har jag träffat en himla massa kompisar.
Först har Maria och Jonna varit här, barnen har lekt lite.. När dom inte grät ikapp ;-)


Sen åkte jag och handlade och då stötte jag på Isak och Emeli, Isak har fått en ny mössa. Han såg ut som världens gulligaste skogshuggare. Är lite kär i den där grabben!!
Sen kom Emma och smög sig på mig, hon hade med sig Emeli nr 2.
Och sist så bjöd jag hem Soffan och Lucas på en fika.. Fast dom hade med sig fikat själva, vilka duktiga gäster!!!

Igår var jag hos Johanna och Hilma. Hälsotema, först en långpromenad och sen sallad till lunch!
 Redo för promenad!

Imorrn åker vi till Vallentuna, Fredriks syster fyller 40. Ska bli så skoj att träffa dom, har inte gjort det sen jul.

Sen på måndag morgon är det dags att ta bort stenarna, är så himla nervös men jag hoppas att det ska gå bra. Ska bli skönt att få det gjort!
Har hittat en klänning till Emma o Rickards bröllop i sommar. Mammas klänning som hon hade på ett bröllop för 30 år sen. Den är jättefin, men tyvärr kan jag inte lägga ut nån bild på den för lilla Emma får inte se den, hihi*

Nu ska jag tvingas se på en film som Fredrik valt. Han är som en liten pojke, det bara lyser i ögonen. Jag tänker inte säga vilken film det är, då får jag nog skämmas... Fast jag tror jag kommer att vila ögonen lite ganska så snart.
 Badpojken*


Puss på er*

...........

Idag är det en skitdag.... Den började redan igår kväll....

SOLSKEN*

Å vilket härligt väder det har varit idag!!! Klarblå himmel och strålande solsken! Så idag har jag hämtat energi.
Var ute och gick en sväng medan Freddan var på innebandyn. Stannde till hos Johan på en kopp kaffe.. Sen blev jag sugen på mat.. Så ikväll blev det kyckling med potatisgratäng.. Riktig söndagsmat..
 
Det kanske inte ser så gott ut men det var det!!!!

I fredags var jag ute och åkte lite bil med Vicke..
Han hittade min rattmuff och när man inte vet vad den är till så får man ju improvisera!!!!!

Förstår ni varför jag önskar mig en kamera i present?? ALLA blundar på korten från mobilen!

Imorgon börjar mitt nya liv.. (igen) Den där vågen jag fick i julklapp var inget bra.. grrrrr*

Puss på kinden*

en VANLIG lördag!!!!!!!!!

Idag är det alla hjärtans dag...
Vilken skitdag, allvarligt alltså.. Hur romantiskt är det när ens pojkvän, sambo, man el l kommer hem med en blombukett för att det förväntas av samhället som gjort den här dagen så stor.. "Ååå vad överraskad jag blev älskling"

Men om han istället kommer hem med blommor en vanlig tisdag när det INTE förväntas, DÅ är det romantiskt....
Ja ni kanske förstår att vi inte firar den här dagen...
Fast jag fick en väldigt fin bukett av mamma igår! Bara för att jag är hennes hjärta, och det kan jag ju gå med på att ta emot då... *hihi*

Idag ska vi ner till Janne och hjälpa honom lite.. Fredriks mamma skulle ha fyllt år imorgon så Janne har bjudit alla hennes syskon på mat.. Ska till graven och lägga en blomma naturligtvis!

Igår kom mamma och pappa hem! Det var nån som blev så glad att se dom att han blev ledsen om dom gick utanför dörren, Viktor.. Emeli och Isak var ute och fikade lite med oss, mysigt och kul att hon ville.. Isak far fram nu och kan hänga med lite..

Nu är det frukost!! Kram

ojojojoj.....

Oj då vad dagarna sprang förbi mig..
Måndags??? Jo just det, då var Hanna o Vicke på besök.. Handlade, fikade och åt lunch ihop. Vi hann med mycket på bara några timmar...

Igår så kom Emma och Emelie G hit.. Vi pratade, lagade mat, var ute och gick och fikade.. En heldag med tjejerna och det var jättemysigt!!! Sen på kvällen behövde jag komma ut lite till.. Min kära lilla son vägrar sova om dagarna vilket resulterar i tjut, grinighet, arghet, hänga i benen, vägra vara själv.. (Från Simons sida alltså) Så då åkte jag till Sofie så vi gick ut och gick.. Skönt att rensa skallen lite!!!

Idag ska jag med Hanna in till stan.. Hon ska till mvc (kan inte den där ungen komma snart!!!!!!!!)
Ska hålla Vicke sysselsatt under tiden.. Sen kanske det blir att gå i några affärer. Och precis som i söndags, BARA TITTA!!!! Det är ju det jag gör bäst! Hmmm......

Det snöar igen, var är våren? Brukar inte den komma i mitten på februari?? *önskar*
Rinde till LIsa i måndags kväll. Å vad det var skönt att höra hennes röst, fast du saknar jag henne ännu mer ju... Men då iaf så berättade Lisa om deras väder och då ska jag inte klaga längre.. 22 MINUS!!!!!!!! Brrrr......

Om ni kunde höra min begåvade son just nu.. Han har hittat sin fars gitarr och sitter och plinkar.. Oerhört vackert!!
Håkan, du kanske kan lära honom lite mer när du kommer hit snart!!!! Typ att man INTE ska slå med sina leksaker på gitarren, för mig lyssnar han inte på längre...

Tjing tjohej sålänge*


sköna söndag*

Idag for Mimmi och jag in till staden för att ha en barnfri dag.. Titta runt i affärerna och kasnke tom shoppa lite.. Lite kläder till Simon och en grej till mig. Och du Emeli, du handlade ju faktisk en scarf, OCH TIGHTS!!!!!!
Riktig långlunch blev det också, vi hade så mycket att prata om. Det var en helmysig dag!! Hoppas vi få en snart igen..
Det är sånna här dagar som man lever på ett tag när man känner sig allmänt trött och grå.. En heldag med bästisen!!!!

Så ringde Hanna förut, jag blir lika iskall varje gång deras nummer visar sig i displayen.. Hon är ju höggravid och ska föda när som helst och jag har lovat att ta hand om Vicke, eller rent av skjutsa.. Henka börjar att jobba imorrn igen efter typ 2 månaders sjukskrivning så vi var tvugna att reda ut vissa detaljer kring det här barnafödandet.. Hoppas inte vi får vänta allt för länge på lilla "Vera", längtar så dant!!!!!

Nähä, nu är det min mysiga morgonrock som gäller kanske nåt litet att äta och sen en thriller på tv:n.. Sen kan väl inte jag sova!!!

Puss på er*

La lördag*

Idag har vi varit och fikat på Sandelius med Johan och A-B. Ville bjuda dom för allt dom gör för oss.

Ikväll ska Freddan och Henka på whiskeymässa så Simon och jag drar ut till Hanna och Vicke. Vi ska äta massa god mat och kolla på melodifestivalen!! Hoppas inte Hanna får för sig att föda ikväll bara, men imorrn går bra!!

Igår var vi och klippte oss. Simon blev så stor när han fick klippa av sig sin lugg.. Lite frisyrgele också var han ju tvungen att ha!! Hann tyvärr inte ta nåt kort innan han gnuggat bort allt..

Imorrn ska jag och Emeli ha en barnfri dag.. Vi ska åka in till stan en sväng och kolla lite, BARA KOLLA JAG LOVAR!!!!
                
IA!!! Jag har kommit på att jag önskar mig ditt egengjorda sko-skåp i 25-årspresent!!! Och ditt målade Billy-skåp! Och jag skulle tom kunna ta din köksskänk faktiskt...
Tjing o hej så länge*


Mmmm....

* ÄLSKAR*
 

Då ska vi se*

Ja helgen var det..
I lördags åkte vi och tittade pålite möbler.. Vi har nog bestämt oss för ett vitrinskåp.. Fint va?? Sen blev det lite fika på Sandelius och på kvällen var vi bjudna till Micke och Johanna på middag. Väldigt gott och mycket trevligt..



På söndagen var Emeli och Isak här en sväng medans grabbarna spelade innebandy

Isak äter gröt.. För att minutrarna senare få magsjuka och kräkas på vår hallmatta... Stackars lilla gubben!!!
Sen på kvällen la jag mig tillrätta i soffan för att se filmen Holiday.. Hade aldrig sett den förut men å så bra den var.. Ja jag vet att det var en töntig kärleksfilm men jag levde mig in i den så mycket och tyckte den var jättebra.. Förutom alla jävla reklamavbrott!!!!

Innan Simon somnade fick jag ett bra kort på honom..

En tandborste i ena handen och en diskborste i andra.. Dom är 2 grejerna gick han omkring med i säkert en timme.. Vem behöver leksaker?? (vill tillägga att ingen av borstarna är använda)

Idag har jag varit hos Hilma och Johanna en sväng, sen var jag och handlade.. Det var vad jag orkade.. Har känt mig helt utslagen idag.. Låg i soffan tills 12 när Fredrik kom hem och väckte oss.. Fick nog lite mycket mediciner igår...

Hej hopp sålänge*


Igen....

Har tänkt att skriva men det har alltid kommit något ivägen..
Som igår.. Dagen började jättebra, var ute och gick med en kompis (Emelie) och vi fikade..
Sen runt 2 kom jag på att jag kasnke skulle äta lite lunch, och medans jag gjorde iordning den så fick jag ytterligare ett njurstensanfall... Så det blev att ta tabletter, jhälpte inte. Ringde vårdcentralen så jag fick komma upp dit och dom proppade i mig både det ena och det andra men inget hjälpte så då skickade dom in mig till akuten för dom misstänkte att en sten fastnat..
Väntetid i över 4 timmar!!! Helt förjävligt!!!! Så när jag väl kom in så var ju smärtan borta. Men en ny remiss är skickad, eftersom det är konstaterat att jag har 2 stenar som måste sprängas bort.. Frågade läkaren hur man gör.. "Det behöver du inte veta förräns det är dags" sa han då.. HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!

Jaja nu vet ni det.. Skriver mer så fort jag kan.. Hade ju faktiskt en mysig helg..

Puss*

RSS 2.0