Sccccchusccchuuuuuuu* (27)

27.....
Imorgon fyller jag 27 år. Börjar att få åldersnojjjjjjjjjaaa!
20, 25 och 26, inga problem. Ung o hade världen framför en.. Men bara ett år senare börjar jag få panik. Snart 30, måste man bli tråkig och extremt vuxen nu?? Slutar det att vara roligt nu?
Så är det ju inte men man börjar att fundera mycket..

Hade lite kalas igår kväll, Hanna o Henka, barn, mamma, pappa, Emeli, Andreas o barn.
Himlans mysigt att ha familjen samlad och få bjuda tillbaka lite för allt som dom gör för mig och oss.


En riktig Emma-bukett!!




Finfina presenter!!!


4 snygga grabbar kom och grattade mig, vilken tur man har!!!



Var borta i huset imorse och kollade på det nya golvet.Å det blir så fint! Nöjd över att jag valde samma golv överallt. Det är mycket jobb framför oss... Men det ska bli skoj, fast ändå jobbigt. Hmm, ja men jag kan ju inte så mycket men det blir väl bara att försöka lära sig och hugga i så gott jag kan.. Hjälps vi åt så ska det nog gå vägen. Vet ju vad vi gör på vår semester iaf!!




S som i Simon*



Jag tror inte det finns nån annan än Simon som kan konsten med att verkligen slappna av i soffan!!


La ledig*

Idag är det torsdag och ojämn vecka vilket betyder att jag är ledig!!!!
Igår hade jag hela huset fullt med filk, Ia, Abbe, mamma, Hanna, Vicke och Ajjid.. Jag bjöd på raggmunk. mums*

Idag ska jag också få huset fullt med folk, Ia i Abbe såklart, Johanna, Hilma och Emma... Lite lek och prat!!
Imorgon är det begravning för farfar.. Kommer nog bli lite jobbigt, men väldigt fint tror jag. Ett fint avslut..

Ringde till farmor i söndags och vi satt i varsin ände och grät lite.. "Jag saknar gubben" sa hon.... Inte så konstigt efter 64 år tillsammans..

Ska ha visning av huset på lördag igen. Jag hoppas o hoppas att nån vill köpa huset, det ÄR fint och tomten, jag skulle kunna bo kvar här för evigt bara för tomtens skull!!! Så vacker på sommaren när allt står i blom..

Nähä, nu skriker lilleman efter frukost, så det är väl bäst att lyda!!!!! ;)
Puss*

Vab-fredag*

Jaha... Glapp igen.. jag villju skriva här men jag hinner ju aldrig. har aldrig tid, eller så händer det helt enkelt inte tillräckligt med spännande saker i mitt liv som är värt att skriva om.. Vad tycker ni ska jag skriva?? Vet ju inte ens om det är nån som läser....

Håller ju på att sälja vårt hus men folk är ju så sega med att komma med beslut och höra av sig så man blir tokig!! Har haft folk som varit intresserade men så rinner det bara ut i sanden.. Om då redan innan vet att dom inte ska köpa det så säg inget då, då blir ju vi glada och hoppas å så bara... Blää....

Borta i nya huset händer det grejer iaf! Alla golv är borta och dom har börjat att byta ut allt som ska bytas ut.. Dom har ringt och sagt att vi måste åka in till stan och bestämma vilka golv vi vill ha nu. I söndags var Freddan och jag i Norrköping, Bauhaus, och kollade och köpte lite grejer.. Så himla roligt det är i en sån affär när man ska handla åt sig själv och få väla ut golv, kakel och kolla på tapeter och sånt!! Annars spyr man ju så fort man går in i en sån affär! Sen åkte vi till Ikea och ritade upp nya köket! Det kan nog bli bra tror jag!! Ekkök den här gången.

Sen tråkig sak är ju att min farfar har somnat.... 90 år blev han och han har levt ett långt och bra liv! Bodde hemma med farmor hela tiden, förutom den allra sista tiden.
Var och hälsade på honom på söndagskvällen, han låg där och sov så fridfullt, klappade om honom och lovade att jag skulle komma med tulpaner till honom, precis som han gjort till mig varje födelsedag..
På måndagsförmiddagen bestämde han sig att det var dags.... Sov så gott älskade Farfar Gunnar!!!!!



jaha... Idag är det vab-dag för Simon.. Han fick 40 graders feber igår eftermiddag.. Just nu mår han skapligt, men det är visst nån feber som går där barnen mår ganska bra på förmiddagen och så stiger febern på eftermiddagen... Vi som ska göra så mycket i helgen, jaja det är som det är.
Och ute snöar det, eller snarare VRÄKER ner. Och det är väl iofs helt normalt för att vara februari, det är ju fortfarande en vintermånad men man hade ju hoppats på att det kanske var på väg bort.. Börjar bli trött på snön nu.. Men det är ju heller inget att göra nåt åt..

Nästa vecka kommer mosters guldklimp Abbe hem! Och Ia med då förstås!! Och själklart jobbar jag helgen, slår aldrig fel känns det som.. Begravningen för farfar är på fredag så det blir nog inte så skoj att jobba helgen efter det men det ska väl gå...

Har värsta vårruset mitt i snöovädret! Vill gå ut och festa snart, ska försöka få med mig min Johanna!!!!! För vårt nyårslöfte var ju att försöka ses oftare. Johanna har jobbat väldigt mycket första delen på året och barnen är sjuka om vartannat.. Men hon finns där när jag behöver henne, vilket jag gjorde i början på året och då kände jag verkligen hur mycket jag saknar henne och våra långa samtal!!
Ja jag tycker självklart om er andra också... Och våra samtal och att ni ställer upp för mig så mycket som ni gör när man behöver det som mest!!!!!
Emeli-Pullan, Emma-Loppan, Sofie-Soffan, Hanna-Panna och Ia-Flicksnärtan!! haha, jag har visst varsitt smeknamn på er alla, det är kärlek det!!!! Älskar er alla!!!!!

Sen vill jag ha en stor fest i nya huset för alla vänner, sen funderar Freddan på att bjuda med mig på en resa för sina 30-årspresenter och det tackar man ju inte nej till!!! Vi funderar på nåt spa-aktigt och kanske en dag/natt i Stockholm.... Ladda batterierna lite!!
Nähä, nu är det dags att ta tag i min långa "att-göra-lista"... Ska ta tag i tvätten och baka kakor och dammsuga och alite annat smått och gott!!

Ha en underbar helg alla!!!! Puss*

RSS 2.0