bläääääääää*

Jobb jobb jobb
Trött trött trött

Så ser mina dagar ut just för tillfället... Det går väl helt ok att jobba men jag är så trött resten av dagarna att jag knappt orkar göra någonting alls... Har så himla ont i ryggen av allt kassaarbete så jag tror jag spyr....

Har funderat lite på en kurs som jag kanske vill gå.... Men eftersom jag är så trött när jag kommer hem så har jag inte kollat upp så mycket än.. Man kan också säga att jag inte har fått tummen ur!!!!!

Idag ska vi åka in till stan en sväng.. Simon hade sönder Fredriks glasögon i morse och nu orkar han inte laga dom fler gånger så han ska köpa ett par nya. Jippie*

Sen hoppas jag på att få träffa Hilma i eftermiddag och se hur duktig hon har blivit på att gå...
Puss sålänge*

trött*

Den här veckan har det inte hänt mycket... Har varit extremt trött iaf.. Idag är jag ledig men eftersom Simon har kommit på den briljanta ide´n om att börja vakna vid 6 så försvann ju vår mysmorgon.. Vaknade med huvudvärk..

Ska jobba helgen och det suger kan jag lova.. Önskar att jag tjänade så pass bra att det räckte att jobba i veckorna men inte.. Igår såg jag en sak på datorn på jobbet som gjorde att jag kände "vad gör jag här"..........
Och så har jag tappat bort min trisslott som det var 25 kronor på så jag har kanske t
appat bort chansen att bli miljonär!!!!!!! *hihi*

Ska gå upp och vila en stund innan Simon vaknar..
Puss*

lördag*

Tjipp tjohej på er!

Idag har varit en bra dag... Ja den är ju inte slut än så mycket kan ju hända..
Lisa har precis varit här i dryga 2 timmar så nu är man lite uppdaterad igen.. Fick lite flash-back.. Torsdagsfika på sandelius.. Skönt att se henne och se att hon mår bra... Smal hade hon blivit också.. Smalare alltså för hon var ju inte tjock innan. Så nu har vi avklarat det också så ingen blir arg ;-)

Nån har bajjat, usch.... Strax tillbaks...

Försöker få med mig Freddan till Valdemarsvik imorrn.. Har börjat leta vitrinskåp igen. Gav ju upp det för några månader sen för jag hittar inget som passar men nu vill jag verkligen ha ett och snart har vi varit gifta ett år (det var då vi fick pengar till ett) så nu är det fasen dags...

Ska grilla ikväll. Kyckling o champinjoner och sen en stor härlig sallad till det med fetaost o bacon bl.a. Redan hungrig!

Puss på er*

Nyheter*

Jag har en rolig nyhet!!!!!! Ja för mig iallafall, jag blev överlycklig!
ISAK KAN GÅ!!!!!!!
Igår när jag var och hämtade Emeli innan träningen så var det nån som kom stapplande mot mig. Jag blev lika glad som om det vore min egen unge.. Fast Isak är ju min lite grann...
Även om det bara var några steg här och där så är han ju på gång! Det ska bli så roligt om några veckor när Isak och Simon kan springa ikapp, herregud vad mycket bus det lär bli!! Nu blev jag svett bara jag tänkte på det!
Sen tycker jag om dig Emeli, det roligaste med att träna det är våra samtal i bilen till och från träningen! Du får mig alltid att skratta när vi tränar så nu kan jag ju med gott samvete säga att jag tycker det är roligt att träna!!

Idag är det städning som gäller! Jag har en långhårig hund som drar in grustag med sand varje gång han varit ute.. En son som drar fram allt i sin väg och jag själv också för den delen, min mans alla kläder i sovrummet ska väck och många samtal ska ringas..
Emma om barnvakt nästa vecka, till en gubbe ang vårt badrum, Emma K om trimmning för Salle och det viktigaste samtalet idag går till pappsen som fyller år!!!!! Puss*

Pappa (och på den här bilden farfar) och lille Arvid!

Jobb.......

Jaha, då var man igång och jobbade igen då... Det känns väl sådär.. Så tänker jag inte nämna mer om det...
Maggan, vi får börja fundera lite på vår verksamhet snart så vi kan göra något vi båda mår helt bra av..
Fik/mat-ställe va???

Sitter med en STOR kopp kaffe.. Ska strax iväg och träna med Emeli.. Blev såå trött efter jobbet idag men jag SKA iväg.. Imorrn är jag ledig, vet inte vad jag ska hitta på.. Skulle behöva styra lite hemma men jag känner även för att hitta på något.. Får se lite hur min snorunge till son mår imorrn.. (han är sjuk)

En sak som jag verkligen inte tycker om med att jobba är att jag knappt hinner att träffa Vicke och Arvid! Saknar dom sååååå!!! Slår vad om att Arvid redan går..

Nähä om jag skulle ta och börja sortera i Simons leksaker
eller tvätta
eller dammsuga...
Varför låter allt så tråkigt i mina öron?? Uppmuntra mig gärna*

Puss på er!!!!

RSS 2.0