Stå på egna ben*

Idag skrev en mkt klok(?) man till mig:
"Varför ska du prompt tänka i sängen?? Tänk klart först och gå och lägg dig sen."

Och han har så rätt... Men det är lättare sagt än gjort!!
Jag är ju en tänkare, det har jag alltid varit. Och tänk om jag hade lika många bra svar som jag har tankar..
Vill så mycket, men hur?... Och trivs med saker och ting men vissa människor gör att det bara inte går. Jag vill inte bli nertryckt och slängd med hit och dit... Men så är man så rädd för vissa saker att man bara hänger med.. Och har man det dåliga självförtroendet som jag har så är det inte så svårt att välja väg.. Hör man bara dåliga saker så är det ju dom man tror på....

Och om en sak är sant som jag anar så blir jag sååå jävla ledsen och sårad för så gör man bara inte!!!!!!!!!!
Jag vet att jag skriver kryptiskt och att jag själv uttalat mig om att jag hatar när folk gör så o inget kan säga när man frågar... Men skillnaden här är att ni FÅR fråga.. Så ska jag svara bäst jag kan..

Guuud vad jag mår bra när jag skriver.. Få skriva av sig. Som en drog för mig. Dels att det är som ett beroende och dels att jag mår så jävla bra under tiden... Undrar hur många block o böcker jag skrivit upp egentligen....

Ja, det här inlägget var nog mest för min egen skull.................




måndag igen då*

Jaha det var den helgen det.....
I torsdags kom Ia och Abbe-bus hem!!!
I fredags var Simon och klippte sig och när han hoppade ner från frisöstolen utbrister han ganska högt, "Vad fin jag blev!!" Kunder och frisörer skrattade gott!!!!
Kvällen spenderades i mammas o pappas kök med lite uppdateringar från oss allihop.
Lördagen var min sista dag som helttidsarbetare o lite mer, för den här gången. Jag vet att det inte är något speciellt att jobba jämt för det är det många som gör men om man inte är van så känns det i kroppen och hur hinner man med allt hemma??? Hus o tvätt o sånt har fått stå tillbaka i 2 veckor men nu tar vi nya tag!
Freddan skull ut på krogen med RT-grabbarna på lördagkvällen så Simon o jag styrde kosan mot Örsnäs igen.Alltså min mammas potatisgratäng borde bli utsedd till den absolut godaste som finns i hela världen!!!!! (Förutom den Hanna o jag gjorde en gång, men den lyckas vi aldrig göra om) mammas blir ju goda JÄMT!!!

Sen vill jag bara säga att jag älskar min man nåt så oerhört mycket!!! Vi pratade lite igår om saker och ting och han har så bra svar på allt och peppande svar och vet vad han ska säga och göra för att jag ska må bra och tro på mig själv. Han är det absolut bästa som hänt mig!!! Utan honom hade jag ju inte haft min skruttunge!!!!


Puss*


tip top*

Alltså nu hade ju jag tänkt att skriva om fotbollen här och att Sverige ska krossa Holland för det var vad vi sa till Edvin, holländaren som Freddan o jag bodde ihop med när vi var i Danmark med RT.. Men jag kom liksom av mig. 4 fucking jävla minuter in i matchen så jag får nog be att återkomma när 90 minuter har passerat istället...


Har varit hos Johanna och Hilma idag.. Åååå vad jag vill ha ett större hus! Och en bebodd källare. Som går att vistas i.. Blir så avundsjuk och känner att vårt hus bara blir mindre och mindre... Fast det är ju skönt när man ska städa, inte lika mycket, då räcker det gott och väl med 79 kvm!!! :)

Imorrn ska jag hämta Vicke o Ajjid på dagis och alltså ha hand om 3 barn under eftermiddagen. Hoppas det går bra! Mysigt ska det iaf bli, att ha hand om alla mina trollungar!

Sen ledig på torsdag. Då ska jag in till skadecenter, Pga den där jävla idioten till vildsbin som hade vägarna förbi precis där Freddan körde en måndagkväll... Måste hitta ett par nya jeans också, böjde mig ner för att ta upp Simon idag som jag nstan höll på att köra över med barnvagnen(!) och då hände det nåt mellan benen. Med jeansen alltså!!! Men som jag sa till syrran att känner man att man vill pilla lite på sig själv så har jag ett välplacerat hål i jeansen för det nu!!!!


Jag är inte överförtjust i att det håller påatt bli vinter och kallt o mörkt men det är gasnakmysigt när man får tända en massa ljus och kura ihop sig i soffan med en stor filt.
Men det tröttnar man ju snart på så nu kan jag tänka mig sol, sommar och värme igen!!!!!!!!!!!

                                          
Mina skruttungar o en morfar                         Mina hjärtan i värmen



Onsdag*

Onsdagkväll..
På spisen står en gryta och puttrar med lök, kantareller, morötter och lite kött... Luktar gott iaf!

Skulle ut och motionera idag i ett par skor som jag fått låna av Maggan. Har lite konstiga fötter och då skulle dom här skorna vara bra. Provgick dom lite till dagis och dom kändes bra. Så jag tog med mig Simon ut på en långpromenad. Men det skulle jag inte ha gjort!! Efter halva vägen fick jag världens skoskav på ena hälen och efter en bit till även på den andra hälen. När jag kom hem och fick se hur jag såg ut höll jag på att dö! Fy fan så äckliga skoskav kan vara och se ut! Och hur ont dom gör!!!!!!!! Lite comped på dom och inga skor på ett tag! Fick gå i bara strumporna bitvis på barriga skogsvägar, så ont hade jag!!! Så nu har jag ännu konstigare fötter! Tur att det inte är så mycket folk ute!

Nu har jag bestämt mig för att jag vill bo på landet. Folk har ju sån jävla koll på ens liv här, mer än en själv! Att folk orkar! Jag gör det då inte!

Igår skulle Freddan va lite peppande och få mig att börja på spinning, men se det skulle han inte ha gjort. Jag och Simon hade en jobbig eftermiddag tillsammans så när han tog upp det så kände jag bara att SLUTA TJATA!!!
Men nu idag när jag fått tänka på det lite och Simon och jag ör sams igen så vet jag ju att han bara ville väl.
Så idag har jag ringt till hälsofabriken och frågat lite om passen och så och tänkte få tummen ut och gå dit nästa vecka! Den här veckan var passen fullbokade och där det fanns platser var tider då jag inte är hemma. Så nu tjatar ni och frågar mig om jag bokat nåt pass så jag inte kan komma undan!!

Nähä... Nu ska grytan smakas av! Puss o Kram Hela Dan! (Simons uttryck)




RSS 2.0