grått å trist*

Mammas lilla sjuka Simon.........

Ja idag har det väl inte hänt speciellt mycket heller... Lite trevliga telefonsamtal, mycke tv-tittande, ett besök av mamsen..
Jo men gud, det har ju visst hänt en rolig grej!! Mattias och Sofie blev föräldrar till en liten tjej idag!!! Stort Grattis från oss!!!!

Har ont i magen idag.. Har nog inte skött mina matintag som jag ska de senaste veckorna... Jag tycker inte om min egen mat och det är skittråkigt att laga för tillfället!!! Jag tror jag skulle kunna vänja mig vid att gå på restaurang jämt, eller att nån mästerkock tog över mitt kök!!! :)

Puss sålänge!!!


vab-dag.....

Hemma med sjuk Simon idag....
Åååå vad roligt.. Har knappt fått nån frisk luft idag, förutom den jag sög i mig till postlådan och tillbaka....
Så det får bli en låååångpromenad ikväll...

Har hunnit med att städa köket 2 gånger, sorterat 3 maskiner tvätt, plockat här och där, försökt sortera bland Simons leksaker men det var ju inte populärt så det gjorde han ogjort igen..

Måste hitta en grej så jag kan lägga in lite bilder snart.. Jag tror jag vet var den är.. Saken ligger i en väska, det är bara ett litet problem, jag vet inte var väskan är... Typiskt mig!!!

Idag pratade jag i telefonen vid ett tillfälle och det blev sådär spöklikt tyst, som det bara kan bli när man har en 2-åring som gör bus!!!! Hittade honom i badrummet där han tagit fram anti-kalksprayen och sprutat den i HELA badrummet. Fy fan vad det stinker.. Det är ganska starkt medel, speciellt om man sprayar en halv flaska på en och samma gång!!!!

Nu-middag.............



Ja ni......

Dagen började med att Salle smet... Jag hade för ont i huvudet för att orka gå ut och leta.. Om jag tycker om min hund??? Näe, inte när han smiter.. Vill han bli påkörd så fine!! Men nu när han är hemma och oskadad kan han ju få bo här ett tag till då.... Grannen ringde till slut.. "Salomon är inne hos oss, vi såg honom spatsera på gatan och ropade in honom och han kom så snällt!!!" Tack för hjälpen säger jag!!! Men varför lyssnar han på grannen och inte på oss??

Visst är livet konstigt ibland... Det tar helt oväntade vändningar och allt blir upp och ner... Fick höra en grej av en kompis och jag trodde jag skulle trilla av stolen..

Igår hade jag besök av 2 kära vänner... Vi drack lite vin och pratade skit... En helt underbar kväll... Det behöver inte va mer än så för man ska känna lycka...

Idag har jag och Simon varit hos Johanna och Hilma en sväng.. Lekte lite, fika lite, prata lite... Fast vi hann inte med allt................... #%//???)&&**"#¤   Ja, jag var tvungen...

Nu ska jag äta lite.... Tjipp o hej*

Fredag*

Strålande väder idag!! Tom lite varmt här o där...
Som jag skrev på FB så vaknade jag ju utav Åtvidabergs alla fåglar imorse vid halv 6 för att de just där och då "råkade" ha nåt jävla möte utanför mitt fönster.... Grrr.....

Sen drog jag iväg till jobbet en stund. Alltid lika roligt och folk är lika glada!!!!!!!!!! *ironi?? Näe då!!!*
Sen handlade jag med resten av Åtvids "braiga" halva, ja resten handlar ju på Willys, hahahaha!!!
Ikväll kommer det lite folk hit, Freddan är borta på dagis/grabb-fest å då ville inte jag sitta själv..
Ska försöka slänga ihop lite käk tills dess.. Först måste jag dammsuga upp grustaget som har spridit sig frånhallen till hela huset!!!!!

Igår var jag och klippte mig.. Blev nöjd.. Samma stuk på frisyr fast ännu kortare.. Lotta sa att jag var jätteinne nu!!! Med min frisyr alltså! Så det så! Gå till Lotta på HD32 om ni vill gå till en bra frisör!!
Sanar mitt långa (långt för o va mig) hår men vi 2 är överrens.. Jag ska inte ha långt hår!!

Imorrn ska väl Freddan va bakfull så jag funderar på att åka till Ikea en sväng. Tillsammans med alla andra avlönade svenskar!!! Får suga på den karamellen lite.....





Jag bjuder på den Ia!!!!!!!!!!! Moahahahahahahahaha*


Nähä, först dammsuga, sen en dusch och ett glas vitt..... Kan bli en bra kväll!!
Puss å Kram*


ska jag???.........

Tjoooflöjt!!!

Funderar på om man ska ta upp bloggandet igen.. Det är ju bara du Ia som läser den i så fall men det gör ju inget.. Då är det ju NÅN som gör det...

Vår..... Kanske... Fast en jävla massa snö kvar men hoppet finns... Och gräsmattan, jag har sett den.. Hos grannen...

Fast nu är klockan så mycket så jag orkar ju inte börja blogga nu inte... Näe, det blir att sova på det lite så får vi se imorrn.. Eller i övermorrn...
Puss*
 


RSS 2.0