På landet idag*

Idag har jag åkt ut till Henka och Hanna.. Kände att jag behövde komma ut lite och när Henka erbjöd semeltårta var det inget svårt beslut..
Tycker det är så otroligt skönt att vara här ute (på landet). Här kan jag samla kraft och energi... Hoppas min dröm nån gång blir verklighet, att jag får bygga mitt hus här.. Där jag sitter just nu ser jag tomten som vi har fått som förslag.. Då skulle vi nästan kunna vinka till varandra...

 Skönt när dom  sover en stund... Vicke i rött och Simon i svart...

Ska på mammaträff strax.. Idag till Tyra och Nils... Å jag var så stressad imorse så jag glömde paketet till Nisse, får ta det nästa vecka..
Pratade med vårdcentralen idag.. JAG fick ringa fast det var DOM som skulle höra av sig.. Sjuksköterskan eller vad hon var fick fram några papper men fick inte säga vad det stog på dom.. Men det gjorde hon ändå.. Det verrkar som attd et är några stenar där som stör.. Så min läkare ska ringa till mig på onsdag så får vi se hur vi ska fortsätta...
Känns ju skönt att ha fått svar men nu oroar jag mig ännu mer för att ett anfall kan dyka upp när som helst...


Simon myser med Salomon....

Tjingeling*

Tjipp o hej*

Idag har jag varit och pratat med min chef.. Är ju dags att börja jobba snart igen.. Fick jag välja skulle jag vilja vara hemma med Simon tills efter sommaren men det tillåter inte ekonomin... Tyvärr....

Lagade mat igår och jag tycks ha drabbats av SOFIA-SYNDROMET!!! Syrran drar fram hela kökets inredning när hon lagar mat och jag hade visst en släng av det igår... Men gott blev det!
 FÖRE




Kanske följer med mamma en sväng till stan sen.. Simon är nästan feberfri och frisk luft och shopping kan ju inte skada!!!!!! Då kan jag ju inviga Simons nya vagn.. Tänkte ta en bild men när jag äntligen lyckats att fälla ihop den så fick jag inte upp den igen!!! Vet inte vad jag gjorde för fel och inte hade jag tålamod (just då, där på torget) att fundera ut det heller!

Lunchdags, hej sålänge!!!

AAAaaaahhhhh!!!!!!!

Jag har skrivit det förr men jag skriver det igen. VILKET JÄVLA PISSVÄDER!!!!!!!! Funderar på att gömma mig i mamma o pappas resväska och följa med dom till Cap Verde på torsdag (somliga har det bra) för jag orkar snart inte med det här skitvädret längre..


Måndag igen, Simon sjuk igen, jag trött igen.... Har munsår, blåsor ont i baken sen jag trillade i trädgården nyss..

Men en positiv sak är att Fredrik är hemma igen.. Har saknat honom!!! 4 dagar är lång tid när man saknar nån..
Just nu håller Simon på att lära sig spela gitarr, låter riktigt bra, hmm.....

Ikväll är det städning o tvättning på schemat.. Hinner inte så mycket nu, Simon ska gärna va i famnen när han är sjuk, när han inte spelar gitarr då, men det orkar inte mina öron med sålänge...

Det här är sånt man kan längta   
                                tillbaks till en dag som denna....
 



nu är det gjort*

Hej hej!!
Nu har jag gjort undersökningen.. Var så himla nervös innan så jag nästan började gråta.. Man blir visst lite mer känslig när man knappt har ätit på 1½ dag.. Men personalen var jättesnälla och gulliga och det gick så bra.. Kände inte ens när han stack in nålen, han distraherade mig så bra eftersom jag sagt att jag är LIVRÄDD för nålar..
Så nu är det bara att vänta på provsvaren, det skulle ta ca en vecka.. Jag vet inte vad jag hoppas på.. Är det någon sten där så måste det ju åtgjärdas (hjälp) och visar det inget, varför fick jag då så ont, vad är det då för fel????

Sen bar det iväg till sjukhusets kaffeteria och beställde den största mackan jag kunde hitta!!!
Sen åkte vi och tittade på ny barnstol och ny vagn.. Usch så dyrt men det måste ju inhandlas... Så det blir nog en tripp in snart igen..

Kvällen avslutades hos mamma och pappa med en god middag och sen lite handboll och sen.. ja ni ser ju själva hur skön soffan är!!!!


Puss o hej sålänge*

Hola*

Hej hej!!!

Igår var en bra dag.. Åkte ut till mamma på förmiddagen och umgicks lite innan hon skulle börja jobba. Kändes konstigt att åka förbi brorsan utan att svänga in och säga hej.. Lilla Vicke är sjuk i en lååååångvarig magsjuka, han har också varit på sjukhuset några gånger.. Men är på bättringsvägen nu..

Sen ringde Mimmi (Emeli) och ville iväg o shoppa.. Ja hon fick ju tvinga mig att säga Ja, INTE!! Vi åkte visserligen bara till Falerum och tittade lite.. En tröja för mig och ett fönstersmycke för henne..
Grabbarna var sådär intresserade att äta, dom har fått upp ögonen för varandra nu.. Det är så roligt att se, så snart Isak börjar krypa så kommer dom förhoppningsvis att leka jättebra.. Och det är nära nu, att han kryper alltså!!!!!!

Idag ska jag "neråt" en sväng, trogen kund på apoteket nu för tiden.. Ska ju göra den där äckliga undersökningen på torsdag.. Så imorgon ska jag gå på diet.. Vad jag får äta?? ALLT SOM JAG INTE TYCKER OM!!!! Så det blir nog bra!!

Teaterträning ikväll.. Skönt att komma iväg en sväng!

Hoppas jag SNART får tillbaks min telefon så jag kan fota lite igen.. Sen har jag önskat mig en digitalkamera i 25-årspresent, håll tummar o tår!!!!

Puss sålänge!!!

Akuten igen då*

Mitt nya lördagsintresse verkar ha blivit att spendera några timmar på akuten..
Fick ett anfall igår igen, strax efter maten vid 2.. Jag trodde jag skulle dö av smärta!!! Hade sådär ont i sidan och JÄTTEONT i magen.. När ambulansen kom vid 4 låg jag bara å tjöt av smärta och frös och kved.. Resan in var heller inte rolig, ja förutom lust o syrgasen då..

Efter lite undersökningar, prover, VÄNTAN, fick vi veta att det var ett njurstensanfall, alla prover såg jättebra ut men jag ska absolut gå på undersökningen på torsdag för att se om dom ser några stenar..

Den här smärtan är inget jag önskar ens min värsta fiende.. Fy fan rent ut sagt..

Nu ska jag gå ut och få lite frisk luft..
Känner mig helt utmattad och vill egentligen bara ligga o sova men det får bli en annan dag..
Kram på er*


Ajaja*

Idag har jag haft sådär ont igen som jag hade runt jul när jag gjorde en liten tripp in till sjukhuset...
Men idag härdade jag ut + att det gjorde inte riktigt lika ont.. Men fy fan vilken smärta alltså, och inget hjälper!!
Till slut släppte det och då var jag så utmattad så jag sov i 2 timmar!!
Har fått kallelsen till att kolla njurarna, ville först inte göra den men nu när jag haft så ont igen så är det väl bra att göra den.. Är fortfarande trött, orkar inte så mycket idag..

Igår var jag barnvakt åt Vicke, var och hämtade honom på dagis. Det var farmor som skulle hämtat honom så när han fick se mig.. Ååhh, dom ögonen o det leendet alltså!!!

Ikväll ska Freddan laga mat, skönt!! Men det är för att jag inte får röra maten.. Vicke fick magsjuka inatt så han är livrädd att vi ska få dte igen.. Jag med iofs, men det hade ju inte brytit ut på honom när vi träffades så vi håller tummar o tår!!!

Hörs sen*

just det*

Jag var ju med Isak igår.. Det glömde jag bort.. Han var på strålande humör!! Så söt och han har fått ett riktigt busigt utseende.. Hoppas bara att hans mamma o pappa får märka av det snart också!! *hehe*
Vi var och fikade, ja Emeli o Simon var med också.. Gick lite i de få affärer som finns här nere.. Det är så skönt att Emeli har körkort nu, det hela blir lite lättare...

Jag är proppmätt.. Lagade pannbiff och en maffig sallad, mums*

Nu ska jag gå ut med Salle, tjing*

grått igen....

Idag är det grått och trist.. Finns ingen lust till nåt.. Men man måste ju ändå.. Har städat lite, hängt lite tvätt, sånt däringan som inte är så direkt uppiggande men måste göras..

Ska på 2-årskalas sen hos Elton.. Jag tycker inte om att köpa presenter till barn.. Vet inte riktigt vad dom vill ha, vad som passar å så och sen får jag sån ångest för att det måste gillas av föräldrarna och resten av gästerna.. Men men.. det får bli som det blir.. Och så får jag ju se bebisen idag!! Har bara sett honom nerbäddad i vagnen..
Längtar efter "Vera", brorsans kommande... Den ska inte titta ut förräns 24 februari så jag hinner att längta ihjäl mig..

Saknar Ia.. Vi träffades ju knappt nåt i jul så min systerdos är
liksom ganska så tom bara därför....


Hörs, Puss*

Söndag*

Igår var det fullt hus här!!
Hade teatergänget med respektive här. Först var vi och såg teatern "Dubbelt Upp", sen åkte vi hem hit för att äta lite och dricka gott.. Det verkade som om dom tyckte om maten och jag hade himla trevligt!!
Gick och la mig halv 2!! Så länge har jag inte varit vaken på länge! Var lite salongsberusad också, det var också längesen... Så jag var allt lite seg imorse..
Har ju min telefon inlämnad så jag kunde tyvärr inte ta några kort..  På festen alltså, inte min salongsberusning.......

Simon har hittat lådan med plastburkar och sånt.. Så det ligger lock och burkar i precis hela huset nu för tiden!!!

Puss*

Vardag igen*

Ojoj vilken energi jag haft ikväll.....
Fick för mig att börja städa, plocka undan julen och byta gardiner i alla rum!!!!!! Bara sådär!!!!! *Känner mig duktig*
Tidigare på dagen var Simon och jag o handlade, sen bjöd vi mamma på lunch... Skulle ha hunnit ut en sväng o åka pulka också men Simon blev så trött o sen var det mörkt.. Så det får bli imorgon , hoppas inte att det är för kallt..

Fick 3 nya knivar av Ia i julklapp.. NÅN glömde säga till henne att Emma o vassa knivar inte går ihop!! Det har vi ju sett bevis på många gånger (och osthyvlar, hmm...) Så nu har jag ajaj i tummen.....

Imorrn blir det nog även en sväng till lite olika möbelaffärer.. Vi ska köpa ny soffa och vitrinskåp.. Så om nån vill köpa en 3 år gammal skinn-soffa, hojta till!!!! (Ljust beige typ, 2+3-sitts)

Hej sålänge*

Janet*

Jo just det... Har inte hunnit svarat men en STOR KRAM till Janet som är så gullig!!!!!
Tack för att du tänker på mig sötis*

hej igen*

Ojojoj vad dåligt uppdaterat det var här.. Men jag har verkligen inte haft något att skriva om förutom sjukdom o hur kul är det??
Vi är nästan friska nu.. Simon har öroninflammation men tar sin meducin varje dag så vi hoppas vi snart kan återgå till ett mer normalt liv där man kan få träffa folk och åka iväg utan att få bacillskräck så fort man stiger ur bilen..

Idag var vi faktiskt istan en  sväng.. Handlade lite för våra bröllopspengar. En Soda streamer, en ljusprydnadsgrej att ha på väggen och en lampa till sovrummet.. Affären skulle läggas ner så vi var tvungna att handla idag... Lätt att komma på nåt bara så där.. Vill ju inte köpa vad skit som helst eftersom det är presentpengar...

Imorrn ska vi nog äntligen få träffa Hilma, hon ska få sin julklapp innan hon växer ur den.. Om det inte är för sent.. Har inte träffat dom på hela julen så det ska bli skoj..

Sista sovmorgonen imorrn, sen börjar Fredrik jobba och jag får gå upp tidigt varje morgon igen...
Börjar att oroa mig lite inför att mina mammadagar snart är slut.. Vill inte tillbaks till jobbet än.. Speciellt inte när man bara får höra hur dålig stämning o hur struligt o så det är.. Känns inte direkt skoj att börja igen.... Å speciellt inte om man inte får jobba med det man vill, anledningen till att man sökte jobbet....

PUSS på er*

RSS 2.0