Var är du?*

26 april var datumet. Dagen kom och dagen gick men ingen bebis..

Idag är det 29.. Och jag går, vankar, här och väntar.. Det är det enda som upptar mina tankar vilket är ganska jobbigt. Kroppen kanske kan skjuta upp allt i 2 veckor eftersom man blir så besatt att tänka på det hela tiden. Förut har man  ju också tänkt på det men då har man vetat att det har varit några veckor kvar.. Nu är det ju det som ska hända, det enda som är kvar.. Och jag längtar sååå efter denna lilla krabat. Få se vem som gömt sig där inne i 9 månader. Få hålla, snusa, pussa och bara känna.... Ja.... Längtar!!!!

Samtidigt som jag är livrädd!! Har inte tänkt så mycket på förlossningen. Dels för att jag inte velat, för det var jobbigt förra gången. Sen kom jag till en punkt där jag kände att det är ingen idé att oroa sig för det kan ju vara helt annorlunda den här gången, det tar vi när det är dags. Men nu... Nu börjar smärtan göra sig påmind!!! Och tankar om komplikationer, med mig eller bebisen.. Skrämma upp mig själv är jag jättebra på!!

Idag ska Freddan och jag åka in till IKEA en sväng. Han skulle ha en massa grejer till jobbet och då tänkte jag att jag hänger på. Gå en massa och bland en massa folk och få panik, det kanske gör susen. Simon ska vi lämna av hos kusinerna så han får leka av sig en stund.. Sen tyckte jag det ryktades om sen lunch!!! :)

Nähä, nu har Freddan bråttom så jag måste gå och göra mig iordning!

Ha en skön söndag alla! Puss*


I väntans tider*

Ja här sitter jag och väntar.. Just nu på att klockan ska bli kvart över 3 så jag kan åka och besikta bilen.
Annars väntar jag på bebisen.. Nåt så alldeles. Imorrn går jag in i v 39 så det kan ju vara hela 3 veckor kvar. Och det vet jag inte hur jag ska klara av. Jag vill kunna andas fritt, röra på mig så jag kan ta promenader, få frisk luft och bygga upp ett imunförsvar. Jag vill kunna vända på mig i sängen utan att behöva vakna, kunna känna mig relativt pigg och fräsch om dagarna och inte gå omkring som en zombie.. Jag vill slippa att ha såhär ont!!! Sen att jag ska ha en liten bebis som kanske inte vill sova om nätterna och äta hela dagarna, det tänker jag inte så mycket på! Det ska bli så mysigt när h*n kommer.. Med Simon var jag aldrig nån sliten småbarnsmamma. Så jag hoppas det kommer bli så nu med!

Imorrn ska vi in till US och göra en ....... GUUUD!!! Nu tappade jag ordet helt. Vi ska iaf in och ta ett hudprov på foten på Simon. Fick ett brev där det stod att dom tagit emot Simons remiss och väntetiden var 3 månader. I helvete heller sa jag. Pratade med en gullig sköterska som framförde mina önskemål och VIPS så hade vi en tid en vecka senare. Hur fan kan dom driva ett så stort sjukhus egentligen.. Jag blir sååå trött, det har jag säkerligen skrivit nån gång förut!!! :)
Sen tänkte jag att jag skulle gå och klippa mig. Få lite ompyssling av Lotta, min frisör. Huvudmassage och förhoppningsvis en snygg frisyr. Jag menar, ligga där på BB i risig frisyr, det funkar ju inte!! ;)

Helgen ser lugn ut.. Planerar inte så mycket nu plus att jag orkar ju knappt förflytta mig från punkt A till punkt B. Syster fyller år på lördag så ett litet skype-samtal med vacker sång ska jag försöka orka med! Hoppas det blir fint väder för då kanske jag orkar dra fram mig en stol och sitta mot husväggen och bara njuta.. Om nu inte bebisen känner att den vill komma ut!! *hoppas hoppas*




Simon som liten skrutt-bebis.. Undrar hur nästa ser ut. Längtar*

Puss på er*


En vanlig tisdag*

Idag är det en seg dag... Igen..
Känner mig inte som världens bästa mamma som sysselsätter sin son med diverse lekar, aktiviteter och pyssel.. Men han klagar inte.. Simon är lite småförkyld, snokar och nyser så jag intalar mig att han VILL ta det lugnt idag..
Var och vände bebisen igår. Hade hört många varianter på hur det skulle kännas. Min egen var att det var väldigt väldigt obehagligt. Lite småont med ett sånt väldigt tryck på magen, men inte smärtont. Bebisen var inte med på noterna så läkaren fick göra det mesta själv. Men till slut så fick hon runt den..
Så nu är det bara att hålla tummarna att den ligger kvar. Det är en väldigt livlig krabat som bor där inne. Den har knappt varit still sen vi gjorde vändningen. Och är den en gnutta lik sin storebror så vet vi ju alla vad det betyder. Den lär inte ligga kvar så som vi vill!!!! ;)
Restaurangbesöket och teatern som jag fick i födelsedagspresent av mannen blev väldigt lyckat!! Vi bodde hos Freddans syster m familj i helgen och åkte in tillStockholm på lördag eftermiddagen. Jättegod mat och många skratt. Spamalot var det vi såg. Många bra skådespelare!
Snart påsk!! Har pyntat lite men det är också allt.. Har bett mamma plocka lite påskris så jag slipper ge mig ut i skog och mark.. Har inget speciellt planerat i helgen. Påsklunch med familjen på lördag men annars så.. Vi ska göra det sista i bebisens rum, ta hem skötbordet och ta fram sängen och göra iordning lite.. För det närmar sig ju!! Trädgården behöver lite ompyssling också.. Men det tar vi då, om jag orkar!!
Nu ska Simon o jag äta glass. Det är bra mot halsont, och jag får väl sympatiäta!!
Puss*

RSS 2.0