Vinter*

Fick ett mail igår av en vän*
Blev så glad över att höra från henne och vad hon hade att skriva!! Sånt som piggar upp en, en vanlig måndag!

Har fått upp några adventsljusstakar och Simons tomte. Måste nog införskaffa lite mer advenstpynt imorgon :) Gardinerna får vänta till senare.. Torsdag kanske.. Jobbar hela helgen så då blir det ju inget gjort. Ikväll är Simon och jag ensamma och med tanke på vädret så känns det helt rätt med en myskväll i soffan, lite glögg på det kanske.. Får nog gå ut och skotta fram trappen vid lämpligt tillfälle sen.
Simon sitter och ser på "Geting" det är alltså Bee movie. Jag vet inte hur många gånger han har sett den. Och jag har ännu inte sett så pass mycket att jag fattar den.. Får ta det nån dag när han sover så jag kan se den på engelska.. 

Jaha.. å julen känns förstörd.. Fick höra lite om schemat inför jul och det var ju inget glädjande för 5 öre! Med det här jobbet ska man nog helst inte ha familj o vänner o tycka om att umgås under julhelger... Som det ser ut nu får jag ställa in o fira jul med Freddans syskon m familjer :( Jaja vi får se hur det utvecklar sig..

Julklappar.. Hur går det med dom då? Ja ska det här förbaskade vädret fortsätta så vågar ju inte jag ge mig ut på vägarna för att kunna inhandla nåt... 

Har gjort lite förändringar på jobbet, i blomaffären och det känns himla bra. Lite mer uppstruckturerat (hoppas d funkar) och bara 3 personal o lite annat. Känns som om det kan funka, *hoppas*

Nu är det så extremt många som frågar eller antyder att jag skulle va gravid och då kan jag göra slut på alla rykten här och nu och säga att NEJ det är jag inte!!!! Jag berättar nog det själv när och om det skulle vara så!!! Inte lägger jag ut det på FB det första jag gör iaf! Så.....

Nu är det dags för välling, ja till Simon alltså, mamma får glögg!
Skål*

 

Se där jaaaa*

Torsdag..
Har fått jobba idag!!!! Överlycklig!
Är hemma med Simon som fortfarande har feber, han har haft det i 2 veckor nu och jag har jobbat 3 dagar på dom 2 veckorna så man börjar känna sig lite seg i huvudet av att bara sitta här hemma...
Så idag var mamma snäll och gav mig hennes torsdagstid så jag skulle få komma ut och träffa lite folk :)
Simon har dubbelsidig öroninflammation och skavara hemma resten av veckan. Så på måndag hoppas jag att febern ska ha gett med sig och att han är frisk och kry för resten av året!!!!

var roligt att jobba idag.. Har ARBETAT i kassa (ja det heter så) Kunderna var på gott humör och vi har ju lite nya grejer nere i affären så det är roligt att få visa kunderna hur det funkar och så lär man sig ju själv samtidigt..

Julklappa... Blir stressad när jag tänker på det! Det är så många att köpa åt och har ngen aning om VAD jag ska köpa.. Och när ska jag ha tid?? Är så mycket annat för tillfället som vi måste hinna med och fixa o så.. Men det ska väl gå det med. Jul blir det ju ändå, med eller utan klappar..

Är ensam hemma ikväll. Ja Simon är ju här också.. Å jag har redan tråkigt.. Har säkert en massa tvätt att ta hand om men jag orkar inte. Kanske skulle baka nåt? Men jag ska inte äta bullar o kakor å sånt så då känns det sådär.. Rensa trädgården på leksaker är det för mörkt för, städningen får vänta till helgen... Ja ni hör själva! ;)

Har beställt klipptid, höll på att ingen få för Lotta som jag klipper mig hos hade så fullbokat. Är sååå långhårig och då är det 2 veckor kvar!

*2 GLADA SKRUTTUNGAR*


Skulle ha åkt och lyssnat på Maggans kör idag men jag missuppfattade Freddan så jag har ingen barnvakt.. Vill så gärna åka och lyssna på dom och se om det kan vara nåt för mig. Känner att jag vill ha nåt o göra nu när jag inte spelar teater längre och jag skulle gärna vilja hålla rösten igång och tralla lite.... *attans*

Njaahaaaa.... Om man skulle ta tag i sitt liv då.. Gå till tvättstugan eller nåt.
Puss*


Saturday*

LÖRDAG!!!
Härliga lördag!!! Ja om man bortser från att det regnar och är snöblask ute och gtått o trist...
Men man får försöka se bortom allt det..
Sitter här med en glögg o värmer mig.. Freddan o jag sitter och planerar o filurar lite :)
Han är äntligen hemma.. Han har lett en utbildning i Stockholm, varit borta sen i onsdags.. Det har iofs gått bra att var själv men det är ändå skönt att ha honom på hemmaplan!
Å Simon är sjuk IGEN!!!! Han var frisk i 3 dagar, alltid nåt!!

Får tillägna en liten rad åt födelsedagsbarnen/arbetskamraterna Christian x 2 idag!!!! Grattis Grattis!!!!

Fars Dag imorrn då... Simon har presenterna klara! Ska bara få pappan att gilla dom också!!!
Skulle åka till Ekenäs idag och få lite julinspiration men vädret satte stopp för det, får se imorrn istället... Måste ju ha lite korv till jul!!


Simon kollar på BEE movie för andra gången på 18 timmar ungefär.. Favvofilmen för tillfället..

Jaha... Det var det jag hade att rapportera om idag.. Woligt värre!
Puss på er*

sköna söndag*

Städat o rensat sko/handduks/vantaromössorohalsdukar-garderoben CHECK
Rensat badrumsskåpen CHECK
Gjort i ordning i mitt smyckesskrin CHECK
Tvättat o torkat o sorterar 4 maskiner tvätt CHECK
Promenad CHECK
Putsat fönstren (på insidan iaf) CHECK
Krattat löv CHECK
Bytt gardiner i sovrummet CHECK
Städat tvättstugan CHECK
Gjort precis allt vad som bara står i min makt för att inte bry mig ett dugg om matchernas match CHECK!!!!


Nu sitter jag med en varm kopp kaffe och värmer mig efter den kalla, men sköna, promenaden.
Ska ta en varm dusch tror jag, ta hand om mina stackars fötter lite senare, först laga lite mat och ge lilleman lite medicin och gosa lite.. Han är kry på dagarna men på eftermiddagarna blir han sämre... Plutten*

Idag åkte Ia hem.. Usch, tycker det är lika joobbigt varje gång.. Jobbigare nu när Abbe Babbe måste åka också.. Det hade ju gått octt bosätta sig 10 mil härifrån istället för 40.. Får du dåligt samvete när du läser det här så är det meningen.. jag saknar er så förbannat mycket och tycker det är så roligt när ni är hemma och man kan träffa er när man vill och hitta på nåt o gosa med den där lille skiten... Mosters skit....

Var uppe hos farafr igår igen. Han verkade lite piggare tyckte jag. Han satt med Albin i knät och jag har aldrig sett den ungen sitta så still och vara så lugn nån gång så jag sa till farfar att jag skulle komma upp med Simon också om han nu har den inverkan på barn!!!!!!!

Blir hemma imorrn också.. Ja Simon har ju feber så då får vi ju inte gå till dagis imorrn hur han än mår så... Själv är jag inte riktigt på topp heller.. Förkyld o trött o.... ja....
Här är min lilla plutt NÄSTAN 2 år.... Han ser så liten ut.. Nu är han ju stora killen!!!!!


Besök*

Har varit hos farfar idag.. Han har fått flytta ner hit..
Han vill ju bara hem till farmor.. Han vet inte vad han gör där.. Men det vet vi, vi ser, men inte han. Och det gör så ont. Ledsen, jobbigt... Men han är 90 år.. Han har levt ett bra liv. En stor familj som bryr sig om honom.. Men jobbigt att se ens farfar må dåligt...

Städade igår så det var skapligt fint här, ja på ytan, inga saker framme o så.. Hade besök i typ 2 timmar och det såg ut som om jag hade haft värsta röjarfesten här. Så söva Simon o sen ta tag i städningen IGEN!! Men man mår betydligt bättre av att både somna och vakna upp till ett städat kök tex..
Å min bil då.. Skull vara färdig idag annars skulle dom höra av sig. Men eftersom vi åkte upp till farfar så hann jag inte å hämta den. Så jag ringde in o fråga om den fick stå kvar tills imorrn.. "Ja men den är nog inte färdig än vad jag kan se" var svaret jag fick. NÄHÄ!! Men vad bra att jag inte åkte in o hämtade den då!!! Och att dom hörde av sig, NOT!!!!!!
Har fått tag i lite julklappar idag, till barnen.. Känns bra att ha börjat med det, även om jag inte direkt längtar efter vintern vilket tar oss närmare julen...
Nähä.. Nu Grey´s!!!!!!

Puss*


Du är en klämig kille Gunar!!

Ojojojojo vilken rolig lördag jag hade!!
Oktoberfest i sporthallen i metropolen Åtvid!!!!!!!!!!!!
Ja det kanske inte låter som en lyckad fest men det var det! Förutom på alla dom äckliga människorna som inte kunde hålla kontroll på sitt jävla brunöga utan släppte ut gaser stup i kvarten så en annan höll på att dö!! Gå ut eller nåt!!!!!!!!!!!!

Men Johanna, Freddan, Jonas, Andreas o jag studsade runt bäst vi kunde och hade jämna vätskekontroller. Jessica Andersson var där och sjöng med sin vackra stämma och hon är ta mig fan lika snygg i verkligheten som hon är på tv. Vacker tom!!! Fast Johanna o jag tyckte allt att vi såg att hon hade lite mage! Det fick oss genast att må bättre och kände att även hon är människa!!! ;)

Igår var jag inte ett dugg bakis!!! Tjohooo!!! Bara trött och ont i futterna men det kan jag leva med bara jag slipper att va bakis!

Blev en stillsam dag. Freddan o jag tog en promenad innan vi åkte och hämtade lilleman, lagade en himlans god middag på kvällen (om jag får säga det själv!!!) och sen blev det film.
Lite tidigare på kvällen ringde det på dörren och utanför stod det 3 tjejer (tror jag) med otäcka masker på sig och sa Bus eller godis! Jag blev så jävla rädd när jag öppnade!!!! Det var liksom inte vad jag hade väntat mig!! Fick hålla borta Simon från dörren för hade han sett dom hade han väl aldrig mera somnat, never ever!!! Men dom var snälla, som tur var hade jag lite godis hemma..

Idag har mamma o Ia varit här på lite kaffe innan mamma skulle till stan på en grej.. Fick träffa Abbe-Babbe o gosa lite.. Imorrn ska vi nog åka upp och hälsa på farfar Gunnar som kommer till ett boende här i Åtvid. Han har legat på sjukhuset några veckor nu.. Han fyller förresten 90 år idag!!! Men han är ledsen.. Han vill hem till farmor.. Det förstår jag det...

Ska iväg o jobba sen.. Är inte alls på hugget idag.. Har för mycket att tänka på som vanligt och vill bara få rätsida på saker och ting.. Det är inte alltid så lätt.. Ingenting, livet, jobbet, vara mamma.... jaja...
Ha en bra dag alla!
Puss*

RSS 2.0