Var är min ork??*


Sixten, mamma o pappas nya kissekatt, såååå söt!!!!!




Var ute och gick i Örsnässkogen och hittade lite av skogens guld.
Hmm, linnet jag hade på mig fick funka som bärhjälp


         
Tårtorna jag gjorde till Abbes namngivningsfest


Försöka att gå till jobbet idag då. Näsan rinner o huvudvärk har jag men som Marita skulle sagt: "Har man ingen feber är man inte sjuk." Å feber har jag ju inte längre så det är väl bara att pallra sig dit. Gick och lämnade Simon på dagis nyss och tog en promenad när jag ändå var ute men orken fanns inte riktigt där än då. Men det blev en liten bit i lagom tempo och en massa frisk luft och solsken!!!!!

På onsdag fyller ju Freddan!! O på fredag åker vi till Danmark. Längtar*

Val igår då.. Och SD kom in i riksdagen, vad säger man på det?? Jag blir faktiskt stum över hur en del ur svenska folket tänker... Eller var det det dom glömde att göra när dom röstade??

Dagens lycka: Mina nya fina gardiner!!!!!! Måste bara lägga upp dom nån dag också!!

Puss*


seg söndag, men ändå en bra sån....*

Lite tjöööött idag...
Har varit sjuk sen i onsdags. Feber, världens jäkla huvudvärk, ont i halsen, snorig o samtidigt täppt och nyser som jag vet inte vad.
Och mitt i all det här skulle Freddan ha hela tjocka släkten på 30-årskalas i helgen!!
Men med mycket hjälp från framförallt mamma så gick det väldigt bra!! Tusen tack!!!
Vi var 28 personer i vårt lilla hus. Ljudnivån var hög, det var trångt men väldigt trevligt tyckte jag. Massor med fina presenter fick han också, mannen!
Han fyller ju på onsdag och jag längtar. Längtar tills jag får ge honom hans presenter. Fast han inte vill ha några för hans present skulle va att jag följer med till Danmark i helgen Men jag vill ju såklart ge honom presenter också. Jag tänkte att det får bli lite smågrejer som han behöver men det blev visst mer än så.. Opps* Men det är ju för jag älskar honom såååå mycket!!!!! Kan man ju få visa i presenter ibland.

Idag har jag då varit lite trött. Fast jag har hunnit med mycket. Tvättat 3 maskiner, strykt, lagat mat, diskat o plockat iordning från gårdagen, varit och rösta. Har kännt mig ganska ok, ända tills för en liten stund sen. Fick världens huvudvärk igen och vill gå och lägga mig. Men tänkte jag skulle hinna med en liten promenad först. Sen blir det nog att mysa ner sig i soffan resten av kvällen....

Ojojoj vilket roligt inlägg... ;)
Puss*

Döpelse!!!!*

Hej...
I helgen var det dags för namngivning för lilla Albin.
Hanna o jag tog 3 av 3 möjliga, barn, satte oss i bilen och körde 40 mil. Vi har sååå duktiga barn måste jag få säga! Inte ett enda ord på hela vägen. Ja av negativ betydelse då menar jag! Simon pratade ju på bäst han kunde, Hanna också!!! Jag försökte sova  ibland men näe då, då hade Hanna nåt viktigt att säga! ;)

Resten av familjen dök upp på lördagen. Namngivningen var på söndagen, vi åkte ut med Donalda, la till vid ett berg, med havet och klippor som vacker utsikt..
Det var roligt att få ha varit med om ett lite annorlunda dop... Sen var det mat! Pajer av alla de sorter och det var så gott så jag åt o åt o åt.. Var så mätt att jag knappt orkade nån tårta, men det var ju jag som hade gjort dom så jag var ju tvungen att testa dom. Smaskens allting!!!

                                                                   
Albin Olof Valter Faddrar Frans o Hilda               Simon och Vicke fick komma upp till Kapten Torsten o styra båten



                                                                    
Man blir trött av att döpas och somnar bra i mormors famn.        En glad mamma!!


Jaha, på lördag är det dags för kalas för mannen. Närmsta familjen o lite löst folk kommer. Mysigt kommer det att bli iaf för nu har vi bestämt oss, vi har festen hemma. Finns det hjärterum vet ni!

Nu ska jag laga lite fisk.... Lovade vid ett svagt ögonblick att det skulle bli det idag!
Puss*

Jaha ni*

Åkte ut en sväng till Lunnebjörke efter att jag hämtat Simon på dagis. Vicke och Arvid var hos mormor/farmor och gissa om dom blev glada att se varann. Mamma, Hanna o jag satt på altanen och drack kaffe medans barna sprang omkring som vettvillingar och gjorde det ena buset efter det andra. Tur vi var på landet så ingen såg eller hörde dom!!
Imorrn är jag ledig... Ska bli skönt, det är extra skönt när man har jobbat helg. Simon och jag ska nog försöka komma ut på en promenad imorrn, till nån skog där vi kan busa omkring lite.

Sitter och tittar på Idol och samtidigt som jag skriver hör jag en otrolig röst, som jag känner igen. Tittar upp och där är ju hon, Julia från lilla Åtvidaberg!! Den där vackra tjejen som man blev kär i, i Adelsnäs. WOW!! Håller alla tummar och tår för henne det kan jag ju lova, fast jag inte ens känner henne! Sen han den däringan gotlänningen var ju inte heller helt fel! Varken i röst eller utseende! Mums* hahahaa*

Nu sover min lilla plutt brevid mig i soffan... Blev ingen saga o puss o godnatt idag, han var visst trött lilla hjärtat!

Alltså jag tycker inte omatt visa bilder på mig själv egentligen men jag ska frångå det en gång och visa en bild på mannen och mig när vi är uppklädda o fina... Nåt annat än Ica-kläder....

Nu ska jag lägga in lilleman i sängen o sen planera lite inför helgen när vi ska åka till Ia o Abbe-babbe-bus o Håkan. Albin Olof Valter, dop alltså!!!! Puss* 



Cowboyfesten 2010!!!!


En av alla de grejer jag fick hjälpa till med att göra till festen...


Man ska alltid va förberedd på att vad som helst kan hända!!


Kooooorv är mitt andranamn!!!


Kusinmys*


Ursäkta blixten mitt i... Pihls 40-årsfest!



Aaahhh*

Hade laddat upp X antal bilder och när jag var nästan färdigt så bara försvinner allt!!! Tack så hemskt mycket!!! Jävla skit! Jag orkar inte göra om allt för tillfället.. Går och lagar mat istället!

diktdags*

En blåvingevind
mot din rödklöverkind
och ängshaverrot
vid din solvarma fot
så minns jag min sommar med dig.
Nu vinden har mojnat
och klövern är hö
och blåvingefjärilen
har lagt sig att dö
men minnet förbleknar dock ej.



Fick en dikt av en kär vän idag som jag tyckte var så fin så jag ville dela den med resten av er (2??) som läser här.

Idag fyller min älskade Hanna-Panna år. Har varit och firat henne med sång, paket och blommor. Simon skulle också sjunga men han glömde bort vilken låt det var så han klämde i med "Jag hammrar o spikar". Den är väl så god som nån annan!

Var ute och gick med Mimmi igår. En helt timme och vi höll raskt tempo hela tiden, vi tyckte själva att vi var väldigt duktiga! Att det ska va så jävla svårt att ta sig ut, så skönt som det är när man har gjort det så borde man ju vara ute och knata jämt jue.

Imorrn är jag ledig och jag har 2 måsten. Det ena är DAMMSUGA och det andra är GÅ och köpa diskmaskinstabletter. Ja så roligt och glamouröst liv har jag!! hihi*

Jobba i helgen, inte direkt lockande nånstans men nån ska ju göra det. Så kom och handla av mig nu så tiden går fort!!

Ska försöka lägga upp en snygg bild på min älskade son imorrn..

Nu ska jag nog gå och sova lite.
PoK


RSS 2.0