Roligare lördagkväll har jag haft*

Hade fest med teatergänget igår. Vi träffades i Bestorp för att äta lite mat, dricka lite gott och sen se teatern för första gången.
Mmmm vad god mat det var!!! Det var Micke och Johan som fixat, så det får dom MVG för.
Och roligt!! Det var en helt underbar kväll!! Synd bara att dom går så fort..
        

Ikväll skulle jag ha varit på min kusin Jockes 30-årsfest men Simon blev sjuk och jag fick stanna hemma med honom. Jag har sååå jävla aptråkigt så jag vet inte vad jag ska göra. Har inte lust med nåt, finns ingen att prata med.. Ja vissa ringer ibland för att pigga upp mig förstås, det är ju snällt!! Hade sett fram emot den här kvällen och då är det ju självklart att jag inte ska få gå!! Jaja, så är läget..


Jag är ju en tänkare, det vet ni som känner mig. Jag tänker nog 34 timmar om dygnet. Vrider och vänder på saker, håller saker inom mig tills jag nästan exploderar, och bara grubblar..
Ibland funderar jag starkt på att gå till en psykolog.. Inte för jag tycker mina tankar är konstiga utan för att jag ibland känner att jag vill ha nån att prata med. Jag har underbara vänner att prata med men ibland kan man bara inte säga allt till dom. Känns som att det skulle vara skönt att prata med nån som inte vet nåt om mig, som inte dömmer mig eller vet vem dom eventuella personer jag pratar om är. Bara lyssnar... Ehh... Nu tänker jag sådär mycket igen..

Nu ska jag gå och sova och hoppas på att jag får en roligare söndag..

PUSS på er*


Joddeladditickihooooooo*

Hola bananas!!!!

Torsdag, ledig... Har man gjort då? Ja det gamla vanliga förstås, tvättat, hängt det tvättade, städat köket, bäddat och plockat iordning... Lika roligt varje dag!!

Sen tog jag Simon i vagnen och gick "neråt" en sväng.. Gick och solade, det var skönt att få lite sol och värme! Detta jävla skitväder går mig på nerverna!!!!!!!!
Sen låste jag ut Simon och mig i ösregnet... Simon ställde sig på trappen och klappade händerna, då morrade hans kära mamma lite!!

Vi fick iaf skjuts upp till Johhan och Hilma där vi spenderade resten av eftermiddagen...

Imorrn ska jag åka och klippa mig och inhandla lite presenter till diverse folk. Sen jobba ung 3 timmar(!) sen bär det iväg till Bestorp på fest!!!!!!!!! Teatergänget ska träffas, äta o dricka gott och se teatern.. Ska bli såå roligt!!

Lördag är det fest igen.. Kusin Jocke fyller gammalt... Så då blir det gardenparty, hoppas på uppehåll och plusgrader!!!

Förra helgen var vi ju i Ekenäs och Simon red lite.. Jag säger såhär.. Det är bara ett fåtal utvalda som passar i hjälm! Simon är en av dom!!!!

Se själva!!





helg*

Helgen...

Jobbade några timmar igår.. I blommorna.. Skoj men guud vad mycket det var att göra. Fick göra många buketter. Jag blir så nervös då eftersom jag inte kan så mycket, svårt att veta vad som passar med vad. Men jag gör så gott jag kan och jag tycker det är roligt.
Gjorde en väldigt fin med vita liljor och röda alstroemeria.. Hann tyvärr inte ta ett kort på den men jag tyckte själv att den var jättefin!

Sen åkte Micke, Fredrik, Simon och jag till Ekenäs. Det var riddarspel. ASFRÄNT!!! Jag tycker ju att det är lite spännade och roligt med riddare!! Jättefint väder och mycket folk. Vi låg i en slänt, under några träd och bara tittade upp på den blå himmlen. Och fantiserade oss bort en stund..
Simon tog sig en liten ridtur.. På en liten liten, men söt häst..

Idag har vi varit istan en sväng..
Sen har jag varit lite duktig hemmafru idag.. Bakat paj, gjort egna hamburgare som vi slängde på grillen, dammsugarn fick sig ett åk(!!), torkat golven, städat iordning på altanen och gjort fint, tvättat mm.......

Nu är jag mätt och trött... Sitter i soffan, Simon sover.. Ante är här så han och Freddan är inne i djupa diskussioner..

Ska nog gå och sova snart.. Har en fullspäckad vecka framför mig!!

Puss på er*

En bra dag*

Idag har jag varit itan en sväng med marodören och mamma...
Var och kikade runt lite här och där, fikade och bara gick och pratade.. Mysigt*
Fick lite uträttat av det jag skulle också. Var och köpte en rullgardin på IKEA, en grå, jättesnygg! Sen råkade det hoppa på några stora fina krukor på vagnen. 2 till mamma och 1 till mig, opps*
På Maxi blev det 5 nya dynor till altanen..
När vi satt och fikade orkade inte Simon sitta still så länge så han sprang fram och tillbaka bland affärerna. Till slut gick han in på Cubus, hittade en skyltdocka som han började peta näsan på!!! Då var jag en stolt mamma, ehhh...

När vi kom hem planterade jag lite blommor i min nya fina kruka och i en gammal, ville göra lite fint på altanen..



Igår var jag på promenad med en av mina Johannor.. Ja hon är en av mina nu..
Vi gick längst med kanalen, utmed Bysjön och sen ut till Adelsnäs.. Det är så himla fint så man tappar nästan andan.. Får se om Simon och jag tar en cykeltur ut dit imorrn.. Stannar till på Kaffestugan kanske.. Hoppas att vädret är ok bara...

Träffade min gamla serveringslärare Kent på en parkering idag.. MIN KENT!!! Å vad jag saknar honom!!
Han hade tänkt på mig häromdagen sa han.. Dom söker en ny tjänst på skolan han jobbar på. Jag har alltid sagt att jag ska ta över hans jobb nån dag. Lära ut hur man bär tallrikar till snorungar..
Och nu fanns det en sån tjänst, men jag var nog lite för ung, eller en högskola för lite...
ATTANS!!!!! Det skulle nog vara ett jobb jag skulle tycka vara roligt... Jag blev glad över att han tänkte på mig iallafall!!!!!!!!!

Å grönt börjar det att bli!! Jippie* Var ute i Lunnebjörke igår och bara njöt!!!! Nu börjar det bli sådär fint där ute, vackert t.o.m! Var uppe på källarbacken bland mina gullvivor..

Gullvivor I Lunnebjörke

Nu ska jag försöka söva Simon...
Puss på er*


Ny vecka*

Har jobbat helg....
Det gick riktigt bra faktiskt.. Ja förutom att jag var ganska så sjuk i lördags och väldigt förkyld igår..
Men jag känner mig inte lika trött som jag brukar och ryggen funkar fint också.. Jag satt inte lika mycket i kassan som jag brukar, jobbade med Frans så jag fick va rätt mycket ute på golvet och plocka upp varor mm, det var bra..

Jaha, den här veckan ska jag alltså ta tag i mitt liv.. Saker jag ska kolla upp, skriva, börja träna igen(!)....
Usch, vad trött jag blev...
NEJ EMMA!!!!! Lägg av med dom här jävla lathetsfasonerna och ta tag i ditt liv för i helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja..... så är det förstår ni!

Min trädgård börjar att bli grön!!! Det är så fint, blir glad av att titta ut genom fönstret.. Jag älskar min trädgård.. Att titta på den alltså, inte att jobba i den. Fast jag önskar att jag skulle tycka det var roligt, vill tycka det men det är som om nån annan har bestämt att jag inte får.....

Jaha, vilket konstigt inlägg det här blev då.. Bara skrev.. Lite av det som snurrar i huvudet..

Ha en bra dag!!! Puss*

Andreas Johnson*

Staring at a photograph
Of where we used to be
When the sky was bright
And crystal clear
And life was just a breeze
Oh, well, there're somethings taking you over

You burned all your bridges
And left without a clue
And you wonder why these memories
Keeps staring back at you
Oh, well, now don't look over you shoulder

Sing for life, sing for joy
Sing for every man and woman, girl and boy
Sing a song, a simple melody
Sing out loud or just hum
Sing for moments in the past, and times to come
Sing for history and destiny
Won't you sing for me?

Standing at the station
And you don't know where to go
You're trying hard to hold on to
The world you used to know
Oh, well, don't let it get to you baby


Don't look back, just keep moving on
Get your feel and walk into a different song
Don't care what they say just let the music play

Hey

Won't you sing for me?
Sing for me ...
 


sjuk*

Ja herregud vad mycket vila jag får.......

Är hemma från jobbet idag.. Håller på att hosta ihjäl mig. Hostar mig till huvudvärk och river upp hela halsen känns det som..
Telefonen har ringt som en galning idag. Fast det har varit trevliga samtal!!!!
Emeli kom förbi för att hämta sin plånbok, Fredrik ringde och undrade om jag kunde fixa lunch, sen kom min brorsa förbi, vilket typ aldrig händer och undrade om han fick äta här.. Mat och gaffel hade han med sig..

Simon har sovit, men det gjorde han under den perioden när jag lagde mat och pratade med gulle.Johanna så jag hann aldrig sova nåt själv... Men men.. Jag gör inte så många knop idag så jag får vila ändå!!

Svårt att stimulera Simon idag.. Vill inte vara allt för nära honom med min hosta.. Är jag en dålig mamma om jag provar att sätta på en film??





bilder*

Lite mer bilder från semestern.....


  
  


Semester*

En vecka i Turkiet
12 st familjemedlemmar
Pappsen 60 år
Varmt och soligt
God mat
Underbart boende
Mysig stad-Alanya
Trevligt folk-de flesta i alla fall
Kall god kittlande öl!!!
Så in i helvete roligt
Helt underbart
Turkiskt bad


RSS 2.0