28 februari*

"Vad är det för en dag
Är det en vanlig dag
Nej, det är ingen vanlig dag
För det är Emmas födelsedag
Hurra hurra hurra
Hurra hurra hurra!!!!"

Ja, idag fyller jag år. Och jag älskar att fylla år. Inte över att bli äldre men födelsedagar brukar vara så mysiga och roliga! Vädret skulle vara fint hela veckan, FÖRUTOM idag!! Men det ska inte få sänka mig!
Nu ska jag hjälpa Simon att göra sig redo för dagis för första gången sen slutet på november. Sen måste jag handla lite för Emeli kommer på födelsedagsfika vid 10. Sen ska jag bli bjuden på lunch av mamma, Ia och Abbe. Hanna skulle nog komma förbi en sväng i eftermiddag med barnen också. Jag har ju redan blivit firad av dom i lördags men påhälsningar på riktiga dagen är lika välkommet!
Freddan och Simon sjöng så fint för mig i morse! Paket, blommor, ljus, ballonger och bakelse. Mums* Älskar er!

Nu får det bli lite födelsedagsfrukost med Simon..

Ha en toppendag vänner, det ska jag ha!!

Puss*

SOL*

Tänk vad solen kan göra för humöret!!
Vaknade glad som en lärka och kände att "Ååååhhh vad roligt det ska bli att få städa det sista idag, laga en massa mat, skita ner hela köket igen och sen få städa det igen!!" Allt pga lite sol!!

Ikväll kommer min familj på middag! Jag fyller år nästa vecka men eftersom jag har en så upptagen familj som aldrig är på samma ställe så tar vi det lite tidigare istället. Ska bli så skoj o mysigt att få hit dom en stund. Simon har tjatat om Arvid o Viktor sen igår och undrar om dom kommer snart.. Han suckar lika högt varje gång jag säger att det dröjer några timmar till... Gullet <3

Ska "in till byn" en sväng och handla det sista. Med solen kommer inte bara glatt humör utan även vårkänslor och shoppingbegär!! :) Man vill ju göra om överallt! 
Har fått en såååå fin gardin till tv-rummet av mamma som hon var och satte upp här igår. Den är iofs bara grön men det blev så fint och släpper in massa ljus nu! Nästa projekt är gardiner till köket. Hissrullgardin eller vad det nu heter tror jag det får bli.

Nähä, nu måste jag kila vidare om jag ska hinna allt. Jag är inte så snabb idag. Städningen igår satte igång en jävla värk och foglossning så jag går som om jag väntade 10 ungar!! Vank vank!!

Ha en superlördag alla! Puss*

Bihåleinflammation

Jaha.. Man kan ju ha roligare saker för sig än att sitta inne och vänta ut den här jävla bihåleinflammationen!!
Idag har jag ont i huvudet och i örat(!) men den här medicinen andvändes visst till öroninfl också så har jag det så hoppas jag det tar det med! Känner mig en gnutta piggare idag. Kroppen vill göra saker men huvudvärken säger ifrån.. Jag HATAR att vara sjuk.. Nu har jag varit det i 1 ½ vecka och det börjar bli skapligt boring!!!

Vill ut och träffa alla er jue.. Familj och vänner!!

Simon är knasigare än vanligt, så han behöver också komma ut lite!

Nu är jag i v 31, tror jag!! Man blir lite veckovill när man i stort sett ligger i en soffa så länge som jag gjort. Det börjar alltså att närma sig!! Jag tror inte jag har fattat ÄN vad det är som komma skall.. En lite bebis.. :) Men mysigt ska det bli!! För jag har beställt en sån där liten snäll en som sover och äter bra och redan från början gör som man säger och vill... :) Det gick ju så bra med den beställningen förra gången menar jag så....!!!!!!!)

Ska in till läkaren imorrn med mina krämpor.. Önskar att dom kunde försvinna istället för att bli värre..
Och idag är det en vecka kvar tills NÅN fyller år!!! Tjohoo!!! Eller ja, inte tjohooo över att bli äldre men över att få ha lite kalas och så har jag hört rykten om att Ia o Abbe kommer hem och det är ju bland dom bästa presenter man kan få!!!

Fettisdagen idag.. Fet är jag redan och tisdagar dyker ju upp både nu och då så jag tror inte jag kommer fira speciellt. Mannen däremot började redan igår.
Men han går ju inte upp i vikt heller den j....! :)

Nähä... Om man skulle ta och få i sig lite frukost.. Det är ett himla planerande med mat när man äter penicillin som ska tas på fastande mage. 1 timme före måltid eller 2 timmar efter. Så det gäller att inte bli hungrig hux flux. Och det är ju jättelätt att styra över när man är gravid!!!!!

Ha det bra! Puss*

Pigg eller inte pigg, det är frågan*

Känner mig inte riktigt pigg än.. Idag har jag iaf orkat göra lite.. Plockat iordning, städat köket och gjort (nästan) färdigt i sovrummet.
Jag vill totalrenovera där inne men eftersom varken tiden eller pengarna finns till det just nu så fick det bli budgetvarianten.
Nya mattor, nya gardiner, nya dukar, ny taklampa och krimskrams på nattduksborden.. Det är några tavlor kvar som ska sättas upp. Allt går i lila, för det tycker jag är en skön färg att ha i ett sovrum.


Bilden blev blek och suddig men ni ser på ett ungefär..


Jag fick en smaskig bakelse i härliga färger.....



.... medans Freddan fick en mer stram ljuslykta från Kosta Boda :)



Igår när jag hämtade in posten låg där en inbjudan till ett bröllop i sommar!! Överraskad och jätteglad blev jag när jag öppnade. Sånna tillställningar är ALLTID roligt att gå på!! Kärlek och lycka gör en ju alltid glad!

Och det får mig att tänka tillbaka på Freddans och mitt bröllop och vilken otrolig dag det var!!!!





 


Hur otroligt roligt vi hade!!!!


Så kommande bröllop ser jag fram emot!

Puss sålänge*


Guuuu' sicka problem en har*

Jag hakar upp mig på en del saker ibland.. Det känner säkert alla igen sig i..

Den här gången gäller det personer som hör av sig till en. Det borde ju inte vara ett problem, men det är HUR man gör det, eller snarare hur man abrupt slutar..

När folk började höra rykten om en händelse i mitt liv så fanns det dom som hörde av sig och skrev och frågade hur allt var mm och till sist om det dom hört var sant..
Jag blev ju naturligtvis jätteglad att höra från dom och svarade.. Frågade även en hel del om deras liv och hur saker o ting stod till med dom... Sen... INGET....
Då börjar man ju å undra lite om dom hörde av sig för att dom ville, för att dom verkligen brydde sig eller om det bara var för att få veta om "ryktet" var sant eller ej...

Sånt tycker jag är störigt!!!!
När jag hör av mig till nån som jag inte pratar med så ofta så är det ju för jag vill veta hur dom mår.. Inte för att få veta senaste skvallret.. Det berättar säkert den personen när den vill, OM den vill...

Alldeles nyssen blev jag jätteglad tex, en gammal klasskompis som jag inte pratar med så ofta hörde av sig på Facebook, bara för att "prata" lite.. Sånt gör en glad!!

Puss*

KALLT*

Helvete vad kallt det är!!! Och då menar jag inte ute utan inne. Speciellt nedervåningen och framför allt köket!!
Tacka vet jag vedeldning!!
Man blev varm av att köra hem och klyva veden (alltså det såg varmt ut när pappa o brorsan gjorde det)
Man blev var av att stapla in all ved i vedboden
Man blev varm av att köra in ved i pannrummet
Man blev varm av värmen som spred sig i huset när man eldade

Jävla luftvärmepump som bara blåser varmt på ett ställe och knappt det. Golven är ju iskalla.
Har tom sagt till Freddan att jag flyttar snart om jag inte kan få sätta på några element. Han har inte sagt att jag får det så jag undrar vad det betyder.... Hmm....

Jag är ju av den uppfattningen att man inte ska behöva gå med termobyxor och lusekofta inne men rätta mig gärna om jag har fel...

Men nu sitter jag här i halsduk och tofflor med en kopp VARMT kaffe. Har placerat mig vid ett fönster, med lagom avstånd så det inte drar för mycket, och försöker bli varm av solen som tittar fram!!

Ååååå vad jag längtar efter vår, sommar, sol och värme!!!

Puss*

RSS 2.0