MAT o skratt*

Vab imorgon.. Ska med Simon till US, igen. Den här gången ska vi träffa en neurolog. Får se vad hon säger och tror och vill att vi ska göra. Känner mig lite lugnare inför det här besöket. Bara för att vi har bockat av en av dom värsta grejerna på listan.. Sen kan det ju fortfarande bli tal om operation men det är iallafall inga nerver eller ryggmärg inblandat.

Om man fick skriva precis vad man ville utan att prata med vederbörande först så skulle jag berätta om en jävligt rolig grej!!! Fick ett sms av nån idag och jag höll på att skratta ihjäl mig! Låg dubbelvikt på golvet och tjöt av skratt, Freddan tittade på mig som om.. Ja...
Jag kan säga såhär.. Det var STARK matlagning, en O.B och klantighet inblandat!!!!! Hahahahaha....
Ja det är nog inte så roligt att läsa om nåt man inte får veta vad det är men JAG hade, har roligt iaf!!

Har hittat världens bästa receptbok.
Den heter "Arla Köket vardag, lättlagade favoriter på 30 minuter"
Har suttit och läst igenom den nu ikväll och jag blev sååååå hungrig. Fanns så mycket gott att jag inte vet vilken jag ska börja med. Vill prova massor på en gång!! Men jag tror att det får bli fisk imorrn.
Fiskburgare med smögenröra. I let you know...

Ta hand om er Puss*

Pics*



2 SÖTA BULLMONSTER!!!!!!!!!!





Sen måste jag bara visa den här bilden.. Han skulle ABSOLUT ha cykelhjälmen på sig vid middagen idag.. Konstiga unge :)


Sömnproblem*

Problem med att sova när inte Freddan är hemma... Första natten somnade jag runt 1 och inatt tittade jag på klockan sista gången 01:42!!! Och när vill Simon sova i sin egen säng?? Jo den här helgen när mamma vill ha sällskap i sängen. jaja.. Det är ju bara bra att han vill sova i sin säng. Men jag har som sagt inte kunnat sova så bra när man ligger ensam. Så konstigt det där är.. Man vet inte om att man MÅSTE ha den andra där i sängen förräns dom är borta.. Att man känner sig tryggare...

Igår städade jag lite, sen åkte vi ner till centrum en sväng. Stötte på Ann-Britt och bjöd in mig själv på kaffe(!), hade glass med mig som jag lockade med. Sen åkte vi hem och strax efter det kom Emeli och Isak. Det blev en riktig lekeftermiddag!! Tom för mig. Jag sprang o hoppade o låg utfläkt på gräset och busade med grabbarna tills jag var helt slut!!! Ibland är det ganska roligt att få vara barn och bara ha roligt!! Mina busungar <3
Emeli satt i en stol och vilade, det behöver hon nu..

Sen lagade jag lite mat på kvällen, Simon var så trött att han somnade vid matbordet. Så upp och fick honom i säng och tänkte att jag somnar nog gott i soffan snart men INTE då... Såg lite på tv, en film och sen nån gång i natt skype:ade jag med syrran. Vi hade lite behöv av att få prata östgötska!! Håkan tyckte vi var dumma i huvet!! :)

Jaha.. Då ska man ta tag i den här dagen då! Sol ute!!! Fast det ser ut att blåsa kallt..

Ta hand om er! Puss*

LÄÄÄÄÄÄS*

Kom igen gott folk!!
Läs min blogg och för om man har en sån blogg så får man paket hemskickat från tex norljus.net där dom säljer världens finaste sjalar. Jag skulle ju kunna köpa mig en egen sjal absolut men grejen är att dom kostar 329 kronor!!! Ja vet!! Men dom är såååå fina. Johanna Toftby, från ensam mamma söker fick FLERA sånna och JAAAA Jag är avundsjuk!!! Så kom igen nu, LÄS!! Hahahahaaa.... Men allvarligt. Få alla dessa grejer som dom verkar få är ju helt otroligt! Har 2 bloggar som jag fäljer, var av Johannas är en av dom.. alkade in på den en dag och har fortsatt.. Snygg tjej!!!!

Nähä... Om man skulle ta och gå och sova.. Får se vad morgondagen har att bjuda på. Är ensam hela helgen.. ja Simon är ju här med förstås!!!! Ska nog gå bra!!

Ta hand om er*
Puss* 

Bra besked*

Idag ringde läkaren!!!
Hon sa att magnetröntgen såg jättebra ut!!
Är det bra eller dåligt sa jag.. Jo men det är bra att den ser bra ut för det betyder att det inte är nåt fel på Simons ryggmärg eller nerver. Jag började gråta direkt efter den meningen!!!
Guuuud så skönt. Problemet kvarstår ju men det känns som att vi har bockat av den absolut allvarligaste grejen nu.. Nu ska vi bara ta reda på vad det är istället. För det ska dom. Läkaren hade läst sjukgymnastens anteckningar och tyckte som hon, att vi kanske behöver röntga fotleden för att se om något är fel där och sen tog hon kontakt med en barnneurolog på US så vi ska få komma till henne på onsdag. Det är så himla skönta tt dom tar det här på allvar och att det går ganska så fort med alla tider och besök.
Har haft att göra med enbart bra läkare mm den här gången vilket jag är tacksam för. Endast det bästa till min lill kille!!!!!

Idag har jag varit ledig. Vi var hos Loppan och myste halva dan. Blev ordentligt ompysslad, som vanligt!
Sen hem och laga lite mat, sen hade jag lovat Simon att vi skulle ut och cykla. Vi cyklade (ända!!!) ner till Emeli. Ville se hur det är med min lilla tjockis..Å det är sååå nära nu! Och jag lider verkligen med henne i värmen nu när hon svullnar så.. Isak och Simon lekte och stojjade allt vad dom orkade. Och dom lekte verkligen idag, var inte osams en enda gång!! Det finns hopp!! hahahahaaa....

Imöra ska jag upp tidigt. Måste åka och handla innan alla pensionärer ivanderar stället och sen ska jag hem och städa färdigt. Freddan åker till kusten eller var det nu är med grabbarna över helgen. Simon ska till farfar en sväng imorrn och sen ska vi 2 bara mysa hela helgen!!


Puss på er*


Telefontid*

Imorrn ska dom ringa.. Från US..
Ja dom ringde idag också men det visste jag inte om. Pratade med domi onsdags och fick till svar att dom skulle skicka hem ett brev där en tid för en telefontid med Simons läkare skulle stå. Och den var tydligen 09.12 idag. Jag fick posten mellan 10 och 11 plus att jag jobbade!!! Guuuud så snabba dom måste vara där inne. Salivet till frimärkena kanske var slut!! Har ju gått och väntat på det här samtalet ett tag nu. Men hon skulle återkomma imorrn igen som tur är, så behöver inte vänta sålänge..

Var inne istan en sväng idag. Simon behövde skor, det blev 2 par.
Varmt och skönt hela dagen, så varmt att jag tyckte jag behöde köpa mig en klänning!! En blå.. Kort kanske kommer.

Näe, nu försvann lusten helt att skriva..
Puss*

RSS 2.0