Wax on wax off*

Jag målar o målar o målar... Det är vad min semester består av.. Så jag hinner inte skriva här för tillfället.. Snart är semestern slut men det är mycket kvar att göra på huset..
Ber att få åerkomma!
Puss*


Målar*

"Jag ska måla hela världen lilla mamma, full med solsken varje dag.
Att det regnar och är grått det gör detsamma, du ska solsken i ditt fönster ändå ha....."
 
Ja, här målas det för fulla muggar! Har tillbringat 1 ½ dag i garaget och målat bräder, blev utsläät igår och fortsatte på garaget.. Det är svintråkigt!! Men bara för att det än sålänge bara är grundfärg. Så man ser liksom inget rätt resultat än.. Ska ut och fortsätta snart igen. Lite frukost i magen och en stor balja java bara!!! Förhoppningsvis kanske jag kan börja med den gråa färgen på garaget senare idag!

Hade en underbar lördag! Simon och jag skjutsade ner Freddan till Västervik. Det var svensexa för Mattias. Så när vi ändå var däråkte vi ner till hamnen och strosade lite, det var ju kalasväder! Och ja, det blev en tur på stan oxå!! Sen åkte vi hem för att rasta Salle lite och fixa i huset lite.. Ringde till Louice och frågade om vi fick komma dit. Åkte ner till stugan runt halv 3. Det var längesen jag hade en sån avslappnad och perfekt dag. Promenad, fika i gräset, långa samtal om allt mellan himmel och jord, mat, kvällsdopp, som för övrigt var i en sjö som låg så vackert och solnedgång på det!!, sen rökte Lasse fisk så kvällen avslutades med en knäcke med rökt aborre på!! Man kan ha det sämre!!! Sen åkte vi ner och hämtade Freddan igen..

I torsdags var vi i Kolmården med Lill-Micke, Johanna och Wille. Det var också en himla mysig dag!! Bra väder, snälla barn och trevligt sällskap!

På onsdag ska det vandras!!! Med Louice och Erika. Jag är skitnervös!!! Vi ska gå från Gärdesrum ner till Ukna. Tjust-leden... Hur ska jag orka?? Jag kommer att falla ihop efter 1 kmjag. Och då har jag hurtbullarna till svägerskor med mig som jag måste hålla god min inför och får ju inte klaga nåt!!! Känner jag inte en förkylning smyga sig på mig??????!!!!!!!!!!! ;)
 
Nähä, nu finns det nog inget återvändo.. Penseln ropar på mig!
Ta hand om er. Puss*
    


Monday*

Idag har vi varit på US, igen, med Simon.. PNUT undersökning, pediatrisk neurourologi och tarmstörningar.
Han fick en liten sändare i blöjan som gick till en dosa som började blinka varje gång han kissade. Och när han gjorde det så fick vi gå in på ett rum, väga blöjan för att se hur mycket han kissat och sen göra ett ultraljud för att se om han tömde blåsan ordentligt. 4 gånger hann vi med under dom fyra timmarna vi hade den där grejen i blöjan. Simon var så duktig. Han charmade alla tanter där uppe, dom tyckte han var så redig! Sen blev det en undersökning av en doktor, en förövrigt söt doktor :), och han tyckte att allt såg bra ut. Han tömde blåsan jättebra! Och det han kollade på såg bra ut. Sååå... Ytterligare en undersökning med positivt resultat, men fortfarande lika ovetandes!  Han börjar känna igen sig på plan 15 nu. Han vet var vi ska, känner igen vilka leksaker som är i vilket väntrum och var fiket och hissarna är. Vi fick en lunchkupong till Simon idag och skulle leta oss till en restaurang där jag antar, mest personal äter. Fy jävlar vilket stort bygge US är!! Jag skulle tappa bort mig direkt om jag vore ensam och nån bara ställde av mig nere i nån kulvert!!

Men fy fan vilken orättvisa det finns i världen.. Vi var i ett stort lekrum, terapirum, med Simon idag. Himmelriket för barn med leksaker, dator, spel, playstation mm, mm!! In kommer den ena sjuka barnet efter det andra. En söt liten tjej på 2 år kanske. Låter som en hel skördetröska när hon andas, det behöver ju inte vara nåt allvarligt men ändå. En pojke i 10-års åldern. Han är inne för cellgifter.. Skakar i kroppen. Jag blir helt tårögd och får en hemsk känsla i kroppen. Vad fan har dessa barn gjort för att få den här skiten. INGET! Lämna barnen ifred. Dessa vackra barn.. Och här sitter Fredrik och jag och är oroliga över Simon som "bara" har nåt galet i sitt ben och så finns det dom som kämpar mellan liv och död... Usch...............      ..............        .... ....  ...........

Ikväll åkte vi och spanade hus i Åtvid. Behöver ha lite ideér ang färg och lösningar på balkong. Såg ett så fint hus i Nygård. Med utbyggd balkong och trapp upp. Vill ju bygga ut balkongen över altanen.. Får se om det går att lösa. Hade svågern Lasse här i går. Han jobbar med trä´kort sagt, och han gick runt och kollade på huset och kände och vad han nu gjorde. Han sa att vi nog inte behöver byta panelen för det ser friskt ut. Vissa grejer som är murket bara. TACK TACK TACK!!!! Alltid nåt!!

Nu ska jag sussa kudden. Puss*

Sämäster*

Ja jag säger då det...
Imorgon börjar min semester!!! 3 veckor som absolut inte ska tillbringas på Ica.. Ja mat måste väl även jag ha men inte mer än nödvändigt.. Ska bli sååå skönt att bara göra ingenting. Eller ja vi ska ju måla om huset och lite småutflykter o så men inga jättemåsten..

Helgen har varit bra. Lördagen tillbringades i Örsnäs. Det var dags för släktkalas. Alla dök upp, utan syster-yster. Fullt hus! Eller fullt garage, full trädgård. Ja många var vi, mycket barn överallt, och vuxna med för den delen. Det var skoj att träffa alla och få prata och uppdatera sig lite vad alla styr med nu för tiden..

Och idag var Louice o Stefan med familjer här. Vi fikade och grillade lite och bara hade det trevligt..
Nu sitter jag i soffan och är så trött att jag inte orkar gå och lägga mig.. Men jag måste, ska upp tidigt imorrn. Ytterligare en dag på US med Simon.. Usch, det börjar bli jobbigt nu. Bara en massa undersökningar men inga besked eller svar..

Nu ska jag hålla tummar och tår att jag vinner en grej över natten. *Positiva tankar* så kanske det går bra!! Eller jag menar så GÅR det bra!!

Go'natt o Puss*

RSS 2.0