2010 Tack för allt*

Ja här häner det inte mycket!
Men jag ar tänkt att hålla liv i bloggen för nästa år händer det ju lite!!
Vi ska ju ta o flytta till Berg. Har köpt ett hus där ute.. Och det ska renoveras lite och så, så då tänkte jag försöka uppdatera er lite om det för dom som är intresserade.. Se vad vi styr med o så där ute i skogen..
Drömmen om mitt hus på landet lever naturligtvis kvar, det här är bara ett litet stopp på vägen.
Kommer närmare min Emeli också!!! Och i sommar kan jag ju gå ner till henne och sniffa bebis precis när jag vill!!! Ja det har liksom inte hon nåt att säga till om :)

Idag är det sista dagen på 2010.. Det här året har bara flugit förbi!! Kommer knappt ihåg nåt av det, så fort går det! Men några skojjiga saker att komma ihåg från det här året är

20 januari föds mosters guldklimp Albin!



7 maj var vi i Turkiet för att fira väldens bästa pappa på hans 60-årsdag




I somras firade vi 3 galna 30-åringar utklädda till cowboys! Däribland min älskade Fredrik som blev gammal!! ;)


Brorsan och Simon ska sova.. Älskar den här bilden!!


Vi köpte hus
Och här och där har jag hunnit träffa mina underbara vänner och familj och fått oförglömliga minnen tillsammans med er! Ni vet vilka ni är, jag älskar er!
Önskar alla ett Gott Nytt År!!!
Puss o Kram*

Hemme*

Trött...
Ovanligt fenomen när det gäller mig va??!!
Sista gången jag tittade på klockan inatt var vid tjugo i 4, ungefär samtidigt som en varm liten kille kom intrippande till oss. Eller ska jag säga instampande. Alltså det är helt otroligt hur TUNGT en sån liten killa kan gå!!
Nu har jag äntligen fått julpynta i huset så nu har julstämningen infunnit sig litegrann.... Förutom att mina julgardiner är borta, puts väck!!!!!! Grrrrr*
Man kan inte tro att huset var helt nystädat igår och att alla saker låg där dom skulle! Idag ser det ut som vanligt. Man måste ju gå och plocka konstant hela tiden för att det ska se fint ut. Finns ju roligare saker att göra!!!

I helgen hoppas vi kunna ta en sväng till Micke och Johanna. Hoppas att bebisen vill stanna i hennes mage tills nästa år och att hon får må bra...
På söndag kommer Ia och Albin hem!!! Tjohooooo* Å nästa vecka lär nog gå fort! Jobbar 3 dagar och hoppas att det kommer va mycket folk för då går tiden fot. Sen är det lite roligt att jobba veckan innan jul., intensivt men roligt.

Alllt prat om att man bara byter pengar vid jul.. Och visst man kan ju se det så. Men jag gör inte det. Jag VILL ge bort julklappar till mina nära och kära. Det är typ enda gången man kan få ge mamma o pappa nåt utan att dom protesterar eller ska betala. Tycker det är roligt att få ge dom nåt, när dom gör så himla mycket för oss jämt annars. Och sålänge man håller sig inom rimliga gränser är det  väl ok. Tänk er själva, få se minen på den som får julklappen, speciellt om det ligger lite tanke bakom klappen och kanske även ett roligt rim!!

Nähä... Om man ska ta och laga lite mat till Simon. Och försöka övertala honom om att man blir bra om man sover lite, så kan ju jag ta och sova samtidigt!!! ;)

Puss o hej*

Fredagsmys*

*Snö snö snö snö snö*
Så länge jag slipper skotta och åka allt för mycket bil i halt väglag så har jag inte så mycket emot snön.. Man kan inte säga annat än att det är vackert ute!!
Sen behöver ju inte snön ligga kvar tills i maj.. Jag kommer nog bli trött på den jag med men än sålänge går det bra..

Ikväll är Simon o jag ensamma hemma. Freddan är på julbord med jobbet, mamma o pappa, Henka o Hanna är på julbord med åkeriet.. Men jag då?? Å mitt jobb? Inget julbord i sikte.. Har inte ätit julbord på jag vet inte hur länge, får se om man kan få in nåt innan Lunnebjörkes berömda!!

Ska ta och värma mig en glögg, varma smörgåstårtan ska strax in i ugnen, sen blir det nog tv:n o kanske en film när Simon somnat. Om jag inte somnar innan. Var vaken till minst 2 inatt så det blev inte många timmars sömn. Men det gör inget för i helgen är jag ledig!!!! Å imorrn ska vi nog bara grejja lite hemma, får nog bli lite pulkaåkning tror jag, kanske skulle ta tag i den där pepparkasdegen också och på söndag ska Freddan o jag in o handla lite julklappar. Ihop med ALLA andra antar jag.. Men så blir det när man inte är ute i god tid..

Var hos Soffan igår på smyckesparty. Jättefina grejjer och prisvärda! Så det blev lite julklappar till mig och kanske till nån mer ;) Ska ha ett eget party sen i februari så då får ni komma!!!!

På tisdag ska jag ÄNTLIGEN få klippa av mig håret!!! Sen ska jag på Niveaparty på jobbet på kvällen.

Nähä... Fixa  färdigt maten då! Ha en underbar helg alla! För det ska jag! Puss*

RSS 2.0