ojojoj....

Ja jag vet... Men ibland blir det såhär..
Men det är väl bäst jag skriver av mig lite för imorrn är det NÅN som åker till Turkiet i en vecka.. Ska fira pappsen...

Vad har hänt ses sist då??
Jo jag var ju på fest i lördags.. Emeli, Johanna och jag träffades och lagade mat, drack vin och pratatde en himla massa om allt mellan himmel och jord!!! Många skratt och en helt underbar kväll!! Avslutade med att slänga våra lurviga på Stallet..
  

I veckan har jag haft resfeber, varit i stan, packat, ätit glass, varit barnvakt, jobbat.. Ja jag har hunnit med både det ena och det andra!!!!

  

Det var lille Arvid jag var barnvakt åt.. Men han är
inte så svååååååår.......

Nu ska jag gå o sova så man orkar åka till Turkiet imorrn!!! Puss på er!!! Kommer sakna några lyckligt få utvalda!!! Hahahahahahaha*


historia*

Frasse på jobbet livade upp onsdagsmorgonen lite...

(Har inget emot människor som är smartare än mig själv, men nu handlade historien om just dessa 2.....)


2 utvecklingsstörda satt och pratade..
Den första: Jag vet hur man tillfredsställer en kvinna!
Den andra: Vet du??
Den första: Ja! Man slickar där kisset kommer!!
Den andra: VA?? På golvet eller på toalettringen???

AAAAhhahahahahahahhahahahahahahahhaha!!!!
Ja, det är sån humör man har kl 8 och jobbat ensam 1 timme....

Inte vilken cykel som helst...*



Endast det bästa åt min son!!!!!
DG det måste väl betyda Dolce Gabbana!!!??!!!! Aaahahahahahaa*


aska i luften*

Oj då....
Nu har jag visst haft sådär mycket att göra igen...

Var visst på kryssning förra helgen... Alla frågar migomjag hade skojh förra helgen.. Vad gjorde jag då?? svarar jag...
Näe då, jag kommer allt ihåg precis varenda sekund, och jag hade så jävla roligt!!!!!!! God mat, god dricka, trevligt sällskap, bra musik, träningsvärk i ben och axlar(!!!!) av allt dansande och spring i trappor!!! Hisskräck som man har..
Fick dela hytt med Malin, värsta lyxet.. Bara vi 2 i en 4-bäddarshytt. Och ompysslad blev jag också, fick låna kläder av henne och hon fixade mitt hår. Tack snälla söta!!!
Söndagen var det bara att börja dricka igen så man stog ut.. Karaoke och vin och trevligt sällskap även då...
Jag lämnade min kamera i Malins väska och vips så var minneskortet fullt, utan att JAG hade tagit ett enda kort.. Tokigt*




Veckan har flugit förbi.. Kommer inte ens ihåg vad jag gjort.. Har jag varit onykter hela veckan?? Hahahahaha*

I helgen har jag jobbat och rensat i trädgården... Ser fram emot veckan.. Ska försöka att träffa Soffan och lilla Tilde, som för övrigt är bedårande söt!!!
Sen har ju min lilla sötnos Hilma fyllt 2 år, jag har lovat henne paket och hon har lovat mig och Simon kalas.. Sound´s like a date!!
Sen på lördag blir det nog PARTYYYYYY, med Johanna!!! Så du Johanna gå till vårdc. imorrn och bli frisk!!!

Sen tänkte jag försöka träffa min Emma, fast det vet hon inte om än men det löser sig nog!!!

Freddan o jag får väl träffas nån annan vecka för den här veckan var det visst nåt nästan varje kväll... Ovanligt va, hehe....

I torsdags råkade jag riva min son på kinden och vet ni, det ser ut som PUMA-märket, exakt!!! Coolt va!!!???!!! Inte lika coolt att jag rev mitt eget barn... Då gjorde det ont i mammahjärtat!!!

Jo en sak till som jag bara MÅSTE tala om.. Jag har städat bilen!!!! Och för er som känner mig.. Ja, behöver jag säga mer... Så nu är den så ren och fin.. Och VEM har då ställt en MER-förpackning mellan sätena idag?? Jo HAN som har tjatat mest om att "bilen måste stäääääädas".... Grrrrrrrrrrrrrrrr*

Nu ska jag... hmm... ja ni.... Tracka lite folk på FB tror jag....

Puss å hej*


ledig... stress.....

Ledig dag = farfylld dag!!!!

Först styrde jag med så mycket imorse att jag helt plötsligt var sen i min planering. Stressade som en idiot och när jag äntligen satte mig i bilen så var jag helt plötsligt en kvart FÖRE i tidsplaneringen!!!!!
Jaja... Åkte ut till Hanna, då hann jag ju med en kopp kaffe (som jag för övrigt inte dricker längre...), lämnade av Simon för att styra kosan till Linköping...
Tänkte va lite stöd för Johan som skulle sjunga solo på en begravning för första gången.. Babsans pappa... Det gick jättebra och jag var avundsjuk.. Det är min dröm. Att kunna sjunga så fint att folk vill ha mig att sjunga på bröllop, begravningar och dop....
Sen smet jag iväg för att gå lite på stan när jag ändå var inne utan barn... Var det nån som tutade på mig?? Jo jag tror bestämt det!!!! ;)

Sen hemåt igen.. Hämta Simon, men jag blev kvar där.. Det var mamma-barn träff med Hannas goda bullar som tilltugg så jag stannade!!!
Sen hem, handla, laga mat, städa iordning... Klockan är 20.00 nu och jag har fler saker kvar på schemat. Måste duscha Salle, kolla kläder till lördag och lite smågrejer som måste fixas.. Freddan är på RT ikväll så jag har det lugnt och skönt...

Kryssning med jobbet i helgen... Ska bli sååååå kul!!!
Men först ska jag göra en annan rolig grej imorrn efter jobbet. TRÄFFA LISA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jippie!!
Hon och Hans kommer hem inatt/imorrn.. Lisa fyller ju 25 på lördag.. Ska bli kul att träffa henne, har saknat henne extra mycket det här gången.. Om hon hade bott kvar här hemma så hade vi suttit på Sandelius idag!! Ja man kan ju hoppas att våra berömda torsdagsfikor hade fortsatt... Gud så mycket vi har avhandlat på dom!!!! *Minne för livet* från min sida iaf...


Nähä, dags att ta tag i hundkräket så...

Puss å hej*


Måndag igen, fast tisdag*

"Minna har en egen blomsterateljé"
"-äntligen får jag sätta händerna i mullan"
WHAT????? Ehh, va? jaha, det stog visst MYLLAN... Tyckte det var lite för snuskigt för en inredningstidning!!

Jobb idag då... Har städat och rensat och plockat iordning och fixat....
Jag har bara en sak att säga.. Det är inte bara jag som gör saker fel på det där stället.. Men man törs ju inget säga för då är man negativ! Eller hur Ingegerd!!

Har varit på låååångpromenad med Johan ikväll. Det var skönt att komma ut. Massor att prata om, sen tog vi en liten paus vi kanalen, haha!!! Hoppas inte vi syntes på storbildstv:n bara...
Fast nu lät det där värr än vad det var.. Vi gjorde inget sånt alltså.. Näe men vi busade lite..

Åff-Kalmar matchen var nog inte speciellt spännande.. När vi gick förbi hade folk mer bry om oss än om att titta på matchen.. Hallå!!! Bollen är åt andra hållet!!

Lagade kyckling idag.. Hade i lite basilika nu igen.. Jag är en jäkel på kyckling med basilika!! Hahaha*

Nähä, nu blir det lite slöande i soffan innan det är dags att dregla ner kudden.... Näe..... Men typ...

Puss o Hej*

påskhelg*

Påsk....
Mat....
Mer mat....
Familj....
Umgås....
Vänner....
Lite mer mat....
Ledig....

Det har varit en bra helg... Påskafton blev det en liten sväng på påskmarkanden, var och fikade med broschan m familj.. Sen bar det iväg till Louice och Lasses stuga för påskmiddag med Freddans syskon.
Varför äter vi jämt alldeles för mycket mat när vi träffas??? Gott och trevligt var det iaf!
På natten var jag på midnatssmässa, det ni!! Johan döptes och konfirmerades så jag, Ann-Britt och Micke åkte dit för att bevittna detta galna upptåg! Det var faktiskt lite stämningsfullt där i kyrkan. Ja inte så jag blev helfrälst och ska sadla om till präst men ändå..

Söndagen åkte vi ut till Gullebo med Emeli, Andreas och Isak. Åka fyrhjuling och grilla korv stod på schemat!! Helmysigt!
       


        

Middag hos mor o far på kvällen. Ja, en massa mat igen!! Porterstek och mammas tillhörande goda sås!!! Det är enda gången man får slicka av tallriken hemma hos mamma när det bjuds på porterstek!!! Så det gjorde vi!!

(Bilden är från Grebbestad, då åt vi också portestek och tallrikarna slickades av...)
Idag har jag jobbat en sväng.. Första gången på typ 10 dagar så det var lite segt att komma igång. Imorrn kör vi igen.. Med det mulna vädret och snön kom även min trötthet och svordomarna tillbaka!!!

Puss sålänge*


lÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGFREDAG..............

Har varit istan en sväng idag..
Gick in på Stadium för att köpa skor, kom ut med en tröja.. Vad hände??
Gick in på H&M för att köpa present till lilla Elsa, kom ut med (present iofs) puder, mascara, armband.. Vad hände??

Jag tröstar mig med att sminket var på extrapris så jag sparade ju faktiskt pengar eftersom jag slapp köpa det till ordinarie!! Och armbanden, ja.... Hmm... Ehh... Ok, dom bara köpte jag!!
Men tröjan var billig!! Så billig att jag kanske köper en till i en annan färg.. Så då blev det ju genast dyrt, fast jag ej köpt den än...
Aaaahhh...... Men kul var det!! :)
 
 
Åkte till stan själv idag.. Har ju varit instängd med sjukt barn hela veckan så jag ville bara vara för mig själv några timmar..  Det var skönt..

Imorgon är det Påskafton, ja det visste ni säkert redan.. Ska väl gå en sväng på påskmarknaden.. Inte för det finns nåt att ha där men det är alltid roligt att se en massa folk!! Tänk att Åtvid kan frambringa så mycket folk bara för en liten skitmarknad!!

För mycket godis eller för liten skål????


Blev kär idag!!!!! I världens gulligaste lilla påskkärring/gubbe!!!
Moster lilla gullunge Albin!!


Ibland är man bara jääääättetrött!!!!


PUSS I PÅSK PÅ ER ALLA GLADA!!!!!!!!


RSS 2.0