Ny vecka*

Ja då var det måndag igen!
Helgen flög förbi utan att jag hann o blinka.. Lördagen var lite slappdag, gick och småplockade o städade lite lagom mycket hela dagen.. Emeli o Andreas kom upp så vi åt middag ihop, varm smörgåstårta bjöd jag på..
Sen bar det som sagt, iväg till Emma och Rickard. Det var jättemysigt.. MASSOR med god mat, småplock, glögg och det viktigaste: MUST!!!!!!!
   

Jobbandet igår gick bra. Mycket folk och alla verkade vara på bra humör! Inte en enda kund som sa eller gjorde nåt man kan bli lite trött på och det är ovanligt!! Första advent har visst en bra inverkan på folk!!

Idag åkte jag ut till bror min.. Vi hjälpte honom att stycka ett rådjur.. Han gick ju då o skar sig själv i handen med en cirkelsåg i helgen så det blev ambulans o operation och stort gips!! Hur han ska klarar av att vara sjukskriven är för mig en gåta.. När han är ledig, har s.k fritid, ja då jobbar ju han arslet av sig!! Så vi har redan planer på att gå på museum här i Åtvid.. Får väl underhålla varann så gott det går..

Sen kom Hilma o Johanna på besök. Hilma hade tagit på sig hårband (eller var det svettband) dagen till ära. Hon var såååå söt!!!! Simon såg väl inte riktigt att hon gjort sig fin för deras date utan han var mer intresserad av att få av henne hårbandet!!!

Sen kom Vicke.. Skulle va barnvakt en stund. Simon o Vicke leker så bra ihop och hittar på en massa bus.. Ojojoj, hur ska detta gå i framtiden??
  Kusinerna
Sen var det matlagning, tvättvikning och ihopplock av allt vi dragit fram under dagen.. Så idag har det varit full rulle! Ska bli skönt att gå till sängen med en bra bok strax...

Kommentarer
Postat av: Emma

Tja!! Va roligt att höra att ni hade det bra i lördags ;) det hade vi oxå, det var väldigt trevligt att ni kom allihop! Hoppas fredrik inte blev alltför besviken på oss i söndags (med innebandyn). Får tro att han överlever ändå ;) Puss Och God natt på dig!

2008-12-01 @ 21:54:24
Postat av: Ia

Å vad dom är söta!!!!

2008-12-02 @ 10:26:23
URL: http://sofiarahm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0