Onsdag*

Onsdagkväll..
På spisen står en gryta och puttrar med lök, kantareller, morötter och lite kött... Luktar gott iaf!

Skulle ut och motionera idag i ett par skor som jag fått låna av Maggan. Har lite konstiga fötter och då skulle dom här skorna vara bra. Provgick dom lite till dagis och dom kändes bra. Så jag tog med mig Simon ut på en långpromenad. Men det skulle jag inte ha gjort!! Efter halva vägen fick jag världens skoskav på ena hälen och efter en bit till även på den andra hälen. När jag kom hem och fick se hur jag såg ut höll jag på att dö! Fy fan så äckliga skoskav kan vara och se ut! Och hur ont dom gör!!!!!!!! Lite comped på dom och inga skor på ett tag! Fick gå i bara strumporna bitvis på barriga skogsvägar, så ont hade jag!!! Så nu har jag ännu konstigare fötter! Tur att det inte är så mycket folk ute!

Nu har jag bestämt mig för att jag vill bo på landet. Folk har ju sån jävla koll på ens liv här, mer än en själv! Att folk orkar! Jag gör det då inte!

Igår skulle Freddan va lite peppande och få mig att börja på spinning, men se det skulle han inte ha gjort. Jag och Simon hade en jobbig eftermiddag tillsammans så när han tog upp det så kände jag bara att SLUTA TJATA!!!
Men nu idag när jag fått tänka på det lite och Simon och jag ör sams igen så vet jag ju att han bara ville väl.
Så idag har jag ringt till hälsofabriken och frågat lite om passen och så och tänkte få tummen ut och gå dit nästa vecka! Den här veckan var passen fullbokade och där det fanns platser var tider då jag inte är hemma. Så nu tjatar ni och frågar mig om jag bokat nåt pass så jag inte kan komma undan!!

Nähä... Nu ska grytan smakas av! Puss o Kram Hela Dan! (Simons uttryck)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0